facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Kiewiet BV

Garage Kiewiet BV

Info

Inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie alle merken Motorfietsen

Geschiedenis

Garage Kiewiet BV, in en Verkoop van alle merken motorfietsen, in onze werkplaats kunt u tevens terecht voor alle onderhoud en reparatie, wij werken tegen een laag uurtarief en leveren onderdelen tegen scherpe prijzen.

Adres: Zuideveldlaan 33, 4271 XC Dussen
Telefoonnummer: 0628654860
Stad: Dussen
Route: Zuideveldlaan 33
Postcode: 4271 XC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoservice Jeroen van Wijk Autoservice Jeroen van Wijk 325 meter Zeer fijne garage met perfecte service!
Recensies
de perfecte plek voor reparatie aan je motorfiets. Rob, de eigenaar, heeft erg veel ervaring vanuit de racerij, enduro en rally en zodoende erg kundig in het opsporen en oplossen van de kleine probleempjes, maar ook voor je normale onderhoud met originele onderdelen. Ze werken er erg netjes en de prijzen zijn zeer acceptabel. Ook voor in- en verkoop van motorfietsen. Voor aankoop van alle Originele motor onderdelen, ze kunnen vrijwel elk onderdeel van elke bekende motorfabrikanten zoals Ducati, Kawasaki, Honda, Suzuki, Aprilia of Truimph leveren, is garage Kiewiet het adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid