facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Jos snijder

Info

Reparatie en onderhoud van motorfietsen en personenauto's

Adres: Vogelzankweg 176, 6374ah Landgraaf
Telefoonnummer: 045-5213191
Stad: Landgraaf
Route: Vogelzankweg 176
Postcode: 6374ah


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Klantvriendelijk en kennis van de gang van zaken. Over reparaties en kosten kan ik nog niets vertellen, ik heb nog nooit een reparatie hoeven doen. Waarschijnlijk in de toekomst en dan wordt mijn mening weer gedeeld.
Jos heeft mijn Roetfilter vervangen van mijn Renault Mégane. Goed werk afgeleverd! Dankjewel!
Auto goedgekeurd en een beurt gehad dankjewel weer jos
Waar andere bedrijven huilen als je met een eigen motorband komt, is dit voor deze heer geen probleem.Wiel met band gebracht in de middag opgehaald.Netjes gemonteerd met zwarte gewichtenzwarte velg.Zijn net de details die het uitmaken.En voor spot prijsje.Zeker een aanrader!
Altijd super goeie service voor zeer goeie prijs! Mijn vaste garage. Voor mij wel een stukje rijden van huis, maar is zeker de moeite.
Aardige man. Hij heeft heel veel gedaan aan mijn brommobiel. Weet echt wel wat die doet. Ben hem heel dankbaar. Dus Jos. Je bent een kanjer en een ouwehoer maar dankjewel voor alles. Waardeer het enorm. Je hebt gouden handen.
Jos levert heel goed en net werk aan onze auto en motoren tegen een nette prijs. Ook altijd betrouwbaar en eerlijk advies gehad
Een no nonsens garage, Jos onderhoud/repareert ook auto’s voor een eerlijke prijs. Ben er al meerdere malen keurig/kundig geholpen, kan ik iedereen aanbevelen.
Als je hier een keer geweest bent met je auto heb je direct een abonnement te pakken. Laatste keer banden laten wisselen nieuwe banden erop stond me auto in de berm langs een drukke weg geparkeerd met 0.5bar in de banden. Werden niet opgepompt, zelf moeten oppompen bij tank station. Bij de nieuwe garage nergens meer last van, auto is nu niet meer om de 2 maanden kapot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid