facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Johan Oldenhage B.V.

Garage Johan Oldenhage B.V.

Info

Garage Johan Oldenhage B.V. is op Facebook! Voor al de Citrofielen en liefhebbers van het Franse merk met de dubbele chevrons. Van harte welkom! - Johan Oldenhage

Geschiedenis

Garage Johan Oldenhage B.V. is Citroen Erkend Reparateur. Wij repareren, onderhouden en keuren alle Citroen modellen, zowel nieuw, als iets ouder als oldtimer. Verder uiteraard ook onderhoud, reparaties en keuringen aan auto's van alle andere merken. Verder kunt u bij ons terecht voor schade herstel, ruitvervangen, spotrepair, inbouwen van diverse accessoires, winterbanden en opslag van banden en koffie met gezelligheid!

Nu ook leverancier van Norev schaal modellen!

Uiteraard gratis vervangend vervoer



"Eurorepar Car Service By Stellantis De PSA Garage voor Nieuw - Vennep en omstreken. 40 jaar ervaring in Citroen. Ook voor Peugeot en alle andere merken ben je meer dan welkom bij Garage Johan Oldenhage."

"Eurorepar Car Service By Stellantis De PSA Garage voor Nieuw - Vennep en omstreken. 40 jaar ervaring in Citroen. Ook voor Peugeot en alle andere merken ben je meer dan welkom bij Garage Johan Oldenhage."
Adres: Tarwestraat 9, 2153GE Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-675041
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Tarwestraat 9
Postcode: 2153GE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Johan Oldenhage occasions, Johan Oldenhage Marktplaats, Johan Oldenhage Facebook
Recensies
Goede garage. We zitten hier met onze C1. We deden voor het eerst een grote beurt en APK en hij legde alles op verzoek uit. Aardige eigenaar, hij denkt met je mee en dat is fijn. En goed werk, de auto is weer in goede staat
Prima garage met heel veel ervaring en kunde. Werken snel, secuur en voor een hele nette prijs. Communiceren prettig en goed, geen onverwachte verrassingen. Hebben liefde voor hun vak en auto's. Aanrader!
Vandaag heeft Dhr Oldenhage de achterste veercilinders van mijn C5 Break vervangen. De benodigde onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar bij Citroën, maar Dhr Oldenhage heeft de bestaande veercilinders vakkundig weten te reviseren. De kentekenplaatverlichting had ook de geest gegeven, en ook deze is weer werkzaam. Garage Johan Oldenhage heeft er een tevreden klant bij.
Een APK-tje deze keer. Altijd prettig bij Johan. Flexibel met de planning en niet onbelangrijk een prima bakkie koffie. Ik rij met plezier wat verder voor de goede service en betrouwbaar advies. Zowel voor de oldtimer als vandaag met een dagelijkse bak.
Ik heb mijn Citroën C4 Picasso uit 2009 met meer dan 2 ton op de teller gebracht voor een APK en klein beurt, alles is naar wens gelopen en geen onverwachte extra kosten. Netjes advies gekregen dat de voor remmen binnen +- 10.000 kms. wel vervangen moet worden. Volgende keer weer langs, super tevreden.
Hier werken vakmensen die meer kunnen dan vervangen van onderdelen.
Hij is vooral eerlijk in diagnoses en heel vakkundig in reparaties. Prij kwaliteit verhouding klopt ook.echte aanrader
snel geholpen. er is ook een lieve hond!
Ik ben al jaren klant bij deze garagist en ben zeer tevreden over zijn werk en vakbekwaamheid. Gespecialiseerd in de Citroën en verzamelaar van de geschiedenis van Citroën.
Top bedrijf. Afgelopen week mijn C5 hier onder handen laten nemen. Vriendelijke mensen en reparaties voor een mooie prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid