facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Erik van Wijk B.V.

Garage Erik van Wijk B.V.

Info

Al 35 jaar een begrip in de buurt

Geschiedenis

Al 35 jaar een begrip in de buurt

Adres: Sloterweg 343, 1171 VC Badhoevedorp
Telefoonnummer: 020-6596558
Stad: Badhoevedorp
Route: Sloterweg 343
Postcode: 1171 VC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Badhoevedorp, Garage Badhoevedorp sloterweg, Böhme Badhoevedorp, Roetfilter reinigen Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arese Trade Arese Trade 656 meter onderdelen besteld in augustus, ik heb na een maand zelf contact moeten opnemen om te...
Canta garage ottenhoff Canta garage ottenhoff 943 meter Ik rij net door half Nederland. Storing in mn remmen. Opgebeld en kon gelijk komen. V...
Garage Badhoevedorp Garage Badhoevedorp 2 km Reparatie, APK Garage & taxi techniek
Recensies
Eindelijk weer een eerlijke garage! Ik belde en kon eigenlijk meteen terecht omdat ik mijn auto de hele week kon laten staan! Met het ophalen van de auto was het allemaal duidelijk en ging ik blij naar huis :
Wordt altijd vriendelijk geholpen en ondersteund als ik problem heb met de auto! Geen verborgen kosten of andere gekkigheid gewoon een duidelijke afspraak en een goede communicatie tussen klant en bedrijf. In mijn ogen mogen ze er ook wel n 6e ster bij zetten!
Vanochtend pech met mijn auto, wat een topservice! Dat maak je bijna nergens meer mee, auto was vanmiddag ook alweer gerepareerd. Hier komen we zeker terug!
Gisteren mijn auto gebracht voor een grote beurt, distributie en waterpomp moesten ook vervangen worden. Helder overzicht van de kosten en snel uitgevoerd. Auto rijd weer als een zonnetje, Clemens, Laurens en Robert bedankt voor de uitstekende service.
Gekomen voor een occasion. Duidelijk en naar mijn mening eerlijk gesprek gehad. Proefritje gemaakt, een mooie deal gesloten en als er iets met de auto is kan ik altijd terugkomen. Ik hou ervan.
Snelle service, vriendelijk en kundig
Net motorreiniging gehad bij Erik van Wijk met m"n Volvo v70. Wat loopt ie weer super en wat een kracht!
Je kunt hier voor een redelijk bedrag je auto laten onderhouden. Ook is men vindingrijk in het creatief oplossen van problemen zodat je - zeker als je een oude auto hebt en genoegen neemt met een werkende maar niet altijd even cosmetische oplossing - niet de hoofdprijs betaalt voor een reparatie. Als er minder haast is kan hij ook onderdelen van de sloop voor je gebruiken, als je dat wilt. ER IS GEEN PINAUTOMAAT!! Handje contantje. De dienstdoende mechanieker en zeker de heer Erik zelf zijn vriendelijk en denken met je mee. Ook zijn ze niet te beroerd om je weer even terug naar het dorp of de bushalte te rijden, of daar op te pikken, als je een vaste klant bent. Zeker een pluspunt! APK is hier mogelijk. Op maandag t/m vrijdag. Kom je auto ‘s-morgens vroeg genoeg brengen en als hij voor je klaar staat krijg je een belletje. Of bij byzonderheden al eerder om te overleggen / akkoord op reparaties te krijgen met een globale prijsindicatie. Al met al een prima en betrouwbare tent en vent voor de auto die niet meer dealer-onderhouden hoeft te worden. Er is ook een assortiment tweedehands auto’s beschikbaar en inruilen van de oude wagen is ook mogelijk. Mocht het nodig zijn ..
Oplichters, pas maar op. Invalidenbus gekocht voor mijn vrouw bij Erik van Wijk die met slimme trucs mankementen tijdens de proefrit wist te verbergen voor mij. een voorbeeld: lampje v/d accu zelfs gesaboteerd, na 24 uur stond ik al aan met pech langs de weg met een lege en verrotte accu Gaf een klein beetje terug want voelde de bui al hangen maar weigert verantwoordelijkheid te nemen voor de waslijst aan mankementen die in de 2-3 weken na mijn aankoop boven water kwamen. Nogmaals, het is een glad mannetje. PAS OP!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid