facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Dekker

Garage Dekker
Adres: Eemster 10, 7991PP Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521769039
Stad: Dwingeloo
Route: Eemster 10
Postcode: 7991PP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Zanting Garage Zanting 1 km Super service en aardige mensen
Minirep uitdeuken zonder spuiten Minirep uitdeuken zonder spuiten 2 km Tja, waar moet ik beginnen..Freddie heeft een topnaam opgebouwd door de jaren heen. V...
Recensies
Dankzij garage Dekker rijdt ik nu in een prachtige BMW 5 serie. Netjes geholpen, gezien het m’n eerste auto is had ik wat vragen allemaal goed beantwoordt en uitgelegd. Proefrit gemaakt en auto gekocht. Auto werd netjes voor me klaargemaakt, grote onderhoudsbeurt en schoongemaakt. Dikke aanrader!
Dekker = D egelijk E rvaren K undig K lantvriedelijk E erlijk R edelijk geprijsd
Normaal ben ik niet van reviews posten, maar nu dan wel... Echt n mooi, netjes bedrijf met jong en positief personeel. Auto gekocht waar ik geen garantie op verwachte, tot 3x terug geweest met een hardnekkige storing die uiteindelijk is verholpen. Dit alles zonder gezeur, extra kosten of lange wachttijden....keurig en tot alle tevredenheid geholpen.
Prettige mensen, goede service. Wat wil je nog meer.
Goed advies. En vooral Eerlijke personeel wat tegenwoordig nog wel is gemist word. Maar hier niet. Dankjewel
Zeer deskundig professioneel personeel en eerlijke adviezen. Daarnaast een mooie schone werkplaats en voor reëele prijzen.
Snelle bandenwissel en koffie tijdens het wachten.
We zijn op vakantie in Dwingeloo en net voordat we een dagje weg wilden stonden we met een lege accu! binnen 1 uur had deze garagehouder het juiste type accu geregeld en erin gezet! Super service van deze garage, waar andere nog een voorbeeld aan kunnen nemen!
Er is geen betere
Prima garage. De Volvo 850 van mijn vriend liep als een zonnetje na een bezoekje aan garage Dekker. René is een vriendelijke monteur die goed communiceert voor- en achteraf zodat je weet wat je krijgt. En een extraatje als service zal hij niet laten liggen. Aan ons heeft hij nieuwe trouwe klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid