facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage de Vries/van Hal

Garage de Vries/van Hal
Adres: Sluisweg 1, 1774BH Slootdorp
Telefoonnummer: 0227581428
Stad: Slootdorp
Route: Sluisweg 1
Postcode: 1774BH



op zoek naar gerelateerd: Sarlemijn SLOOTDORP, Garage Hippolytushoef, Garage Den Helder, Autobedrijf Slijkerman, Auto Den Helder, Garage Wieringerwerf
Recensies
In september een auto gekocht. We mochten ‘s avonds na sluitingstijd langskomen en hebben na een goed gesprek met Richard meteen de knoop doorgehakt. Een probleempje werd vlot opgelost en nu rijden wij blij in onze Volkswagen Sportsvan. Wij zijn erg tevreden en kunnen garage de Vries-van Hal van harte aanbevelen.
Vandaag een auto gekocht bij garage de Vries-van Hal. We werden geholpen door eigenaar Richard. Wat een fijne man. Zo vriendelijk, open en eerlijk. Meteen een vertrouwd gevoel gekregen hier. De auto stond al klaar voor de proefrit. We hoefden geen gegevens te geven en mochten meteen rijden. Bij terugkomst waren we erover uit deze auto wordt het. De auto gekocht en we kregen ook nog een attentie mee omdat we de auto kochten. Deze garage en eigenaar kunnen wij iedereen aanraden. Nogmaals super compliment en wij geven een dikke 10!!
Heel prettig bedrijf. Bieden uitstekende service.
Een auto aangeschaft en fantastische service ontvangen. En dan ook nog een prachtige attentie gekregen. Vriendelijk personeel wat meedenkt en denkt in oplossingen. Een absolute aanrader. Bedankt voor alles!
Goed gekwalificeerd personeel ,voor elke auto . Top
Aardig personeel. Goede service
Aan te bevelen Garage, goede service en klantvriendelijkheid.
Goede service, goede adviezen. Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Geweldige garage, betrouwbaar, eerlijk leuke mensen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid