facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage De Lange

Garage De Lange

Info

Persoonlijk service staat bij ons hoog in het vaandel

Geschiedenis

Welkom bij autobedrijf P. De lange

Reeds 60 jaar een betrouwbaar adres in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden die met mobiliteit te maken hebben. Al onze medewerkers zijn gediplomeerde autotechnici c.q. schade technici en worden regelmatig bijgeschoold. Persoonlijk service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij verzorgen graag uw verzekerings schades aan personen en bestelwagens voor alle verzekeringsmaatschappijen. Als service hebben wij gratis vervangend vervoer en nemen het eventuele eigen risico voor onze rekening.

Voor niet verhaalbare schades bent u bij ons op het juiste adres. Onze garage is van alle moderne apparatuur voorzien. Zodat wij u kundig en professioneel van dienst kunnen zijn.

Onze werkplaats is met de modernste apparatuur uitgerust waardoor u alle mogelijke reparaties aan ons over kunt laten.

Bij ons kunt u terecht voor het volgende:

- APK
- uw jaarlijkse onderhoud
- alle mogelijke storingen aan uw voertuig
- volledige of gedeeltelijke revisie
- Restauratie op technisch vlak

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur - 18.00 uur



Adres: Ambachtstraat 6 en 7A, 3176pr Poortugaal
Telefoonnummer: +31105015218
Stad: Poortugaal
Route: Ambachtstraat 6 en 7A
Postcode: 3176pr


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Bos Poortugaal, Van den Bos Autobedrijf, Garage Haring, Garage Olympia Valkenburg, Garage Haring openingstijden, Vdbauto, Hoge brink Enter, Reubsaet Geleen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VDB Occasions VDB Occasions 0 meter Top bedrijf Zeer klantvriendelijk
ImPortus ImPortus 562 meter Goede service, professioneel en kundig. Een aanrader voor iedereen!
Recensies
Super service, vakkundig personeel en bovendien vriendelijk. Kortom een aanrader.
Prima garage, altijd goede service!
Goede garage met goed personeel, ze weten waar ze het over hebben.
5 dec 2022 buitenspiegel laten vervangen, en de keuring laten doen ik ben dik tevreden denken met je mee om de kosten laag te houden ook altijd netjes te woord gestaan
Top niks is te veel
Goede zaak, klantvriendelijk. Niet altijd even goed met schade herstellen. Maar wel goede service als het gaat om apk en beurt. Om nog even ter verduidelijking, ik heb een verlaagde auto gehad. En ze moesten met deze auto een drempel op hun garage in, toen hebben ze de voorbumper kapot gereden maar niet netjes hersteld. De schade was nog steeds zichtbaar.
Zeer deskundig, reële prijzen. Mijn C5 gaf een motormanagement foutmelding, diverse deskundige, waaronder ook wegenwacht, naar laten kijken zonder resultaat. De Lange had wel de oplossing.
De service is snel, soepel en vakkundig. Ze zijn eigenlijk altijd bereid om even een extra stap met je mee te denken. Het oogt wat rommeliger dan wat je aantreft bij andere garages met name garage-ketens maar daar staat tegenover dat je niet door de receptie weg wordt gehouden uit de werkplaats. En babbeltje met de monteur maken kan hier dus wel gewoon, terwijl je elders maar moet raden naar wie er aan je auto gesleuteld heeft. Ik vind het een pré dat je de monteur direct kunt vragen wat hij aantreft. In de showroom vind je trouwens regelmatig hele bijzondere auto's. Schijnt een specialiteit van deze garage te zijn.
BOVAG garantie verkopen en vervolgens ook proberen om reparaties welke hier duidelijk onder vallen toch bij de klant te innen. Helaas, daar trap ik niet in. De service is iets beter dan bij Palsgraaf. Maar niet genoeg om mij als klant te behouden.
Al meer dan 25 jaar vaste klant met meerdere auto's. Altijd goede en klantvriendelijke service ervaren. Het bedrijf staat altijd voor je klaar als je auropech heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid