facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Davy van Loon

Garage Davy van Loon

Info

Garage Davy van Loon verzorgt het onderhoud, reparaties en schadeherstel van alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens.



"Garage Davy van Loon verzorgt het onderhoud, reparaties en schadeherstel van alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens tegen een scherpe prijs.Piet Mondriaanstraat 9 - Deurne"
Adres: Leembaan 41, 5753CW Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-745460
ln.noolnavyvadegarag@ofni
Stad: Deurne
Route: Leembaan 41
Postcode: 5753CW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage van Bussel Garage van Bussel 1 km Transtune, tuning & transmissie
Autobedrijf Cor van Bree Autobedrijf Cor van Bree 2 km Professioneel onderhoud met een persoonlijk gezicht! Cor en z'n team kennen iedere au...
Recensies
Half jaar geleden onze auto total los gereden. Na veel zoeken en reviews gelezen te hebben zijn wij met davey van loon in contact gekomen. Hij had een suzuki swift te koop. Na telefonisch contact heeft hij de auto voor ons 2 dagen vast gehouden zodat wij als de auto beviel de aankoop konden doen. Bij het bezichtigen vertelden hij heel veel over de auto, bleek dat hij deze al 5jaar zelf in onderhoud had. Liet alles zien zelfs samen onder de auto gekeken. Garantie deed davey er bij omdat hij er van overtuigd was dat er niks mis was met de auto. We hadden gevraagd of de auto bij davey in onderhoud mag blijven en dat was geen probleem. Top. Super service, denkt graag met je mee. Nu een halfjaar verder nog geen problemen met de auto gehad. De reviews klopten. Dit is een eerlijke garage die met de klant mee denkt. Nogmaals super bedankt voor je tijd en moeite.
Ze hebben mij hier super goed geholpen met mijn vorige auto en nu ook weer met mijn nieuwe. Ik zit al jaren bij hun en de communicatie, prijs en klantvriendelijkheid is zoals nergens anders! Davy en Kaily zijn samen een top team en zijn harde werkers.
Ik ben "jaren" -en naar grote tevredenheid- klant geweest bij Autobedrijf Gerrit Nelissen in Deurne. De ondernemer Gerrit Nelissen heeft -vanwege zijn aankomend pensioen en met ingang van 01 augustus jl.- zijn bedrijf overgedragen -verkocht- aan garagebedrijf Davy van Loon uit Deurne. Op grond van deze omstandigheden -op advies van ondernemer Gerrit Nelissen- heb ik de overstap gemaakt naar garagebedrijf Davy van Loon. Recent heb ik mijn eerste onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij garagebedrijf Davy van Loon. De ontvangst, communicatie, klantvriendelijkheid, inplannen en onderhoud verliep naar alle en grote tevredenheid. Ook de inhoud van de factuur was duidelijk en overzichtelijk van inhoud. Kort samengevat: dit garagebedrijf kan ik -in en bij deze- echt aanbevelen!Services: Banden
Vlak voor sluitingstijd gebelt en kon de volgende dag gelijk terecht om de airco te vullen en kon er op wachten, altijd fijn als dit in je vakantie gebeurd.
Uitstekende garage, Davy is een vakman in hart en nieren en dat merk je aan alles. Denkt met je mee en zorgt dat je auto zo snel mogelijk weer klaar staat voor je.
Gingen naar 'n auto kijken, Zeer vriendelijk te woord gestaan, behulpzaam en voelt als 'n betrouwbare garage
Vakman, verkoopt geen ongevraagde flauwekul, hij zegt wat hij doet, doet wat hij zegt. Koffie is er ook lekker. :
Top service, gratis apk en kleine beurt gewonnen!! En alles netjes gemaakt! Tnx!
Meer dan 5 sterren waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid