facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Caspers

Garage Caspers

Info

Garage Caspers is het autobedrijf waar verkoop en autoservice met Passie voor techniek, Onderhoud auto's van 1900 tot nu word uitgevoerd garagecaspers.nl

Geschiedenis

Garage Caspers: hèt autobedrijf in Noord Nederland. Geboren uit passie. Waar zelfs coureurs en raceteams komen voor technische ondersteuning.
Van oudsher is de familie Caspers, garagisten sinds 1924, voornamelijk gespecialiseerd in onderhoud van luxe wagens. Tegenwoordig noemt men dit personenauto’s.
Wij hebben de kennis, de gereedschappen, de ervaring en de contacten om Jaguars, BMW’s en andere exclusieve auto’s te repareren en onderhouden. Ook voor klassiekers hebben wij een gepassioneerde, gedreven monteur.
Onze specialistische kennis kunnen we echter ook toepassen op alle universele merken; elke personenauto krijgt bij ons dezelfde aandacht! Bedenk daarbij dat we de tarieven van een buurtgarage hanteren en de flexibiliteit van een familiebedrijf: de keuze voor Caspers is logisch.

Laat nu uw auto bij ons onafhankelijk en in overleg APK voor-keuren en onderhouden. Dit voorkomt verrassingen tijdens de APK en kan U een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Afdeling verkoop is alleen op afspraak



"Garage Caspers: hèt autobedrijf in Noord-Nederland. Geboren uit passie. Waar zelfs coureurs en raceteams komen voor technische ondersteuning.Voornamelijk gespecialiseerd in onderhoud van luxe wagens en personenauto’s. De kennis, gereedschappen, ervaring en de contacten om Jaguars, Land Rovers, BMW’s, Volvo's, Audi's, Morgan's, Aston Martin's en andere exclusieve automerken te repareren en onderhouden is bij ons ruimschoots aanwezig. Ook voor klassiekers hebben wij een gepassioneerde, gedreven monteurs.Onze specialistische kennis kunnen we echter ook toepassen op alle universele merken; elke personenauto krijgt bij ons dezelfde aandacht! Kom eens langs voor een bak koffie!"
Adres: Burg.J.G.Legroweg 94 (op het Industrieterrein de punt), 9761 TD Eelde
Telefoonnummer: 0503080000
Stad: Eelde
Route: Burg.J.G.Legroweg 94 (op het Industrieterrein de punt)
Postcode: 9761 TD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Caspers Garage Caspers 25 meter Ooit , misschien kan ik hier iets halen ;
Mobility Service Occasions Mobility Service Occasions 1000 meter Bij Mobility Service weten ze wel wat service is! Zonder problemen was ik welkom om h...
Auto Laning Auto Laning 1 km Een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, een week voor tijd minimaal. Dag zelf t...
BOX Lease BOX Lease 1 km Hoe je mobiliteitsvraagstuk ook luidt; kopen, financial lease of operationele lease, ...
Recensies
Deze verkoper zou het onderhouds boekje van de auto nog opvragen. Deze heb ik ondanks herhaalde verzoeken per mail nooit ontvangen. Ook mankeerde er nogal wat aan deze auto, ook op deze mails is niet gereageerd . Jammer, ik kijk de volgende keer een deurtje verder.
Top garage en snel alles voor elkaar
Leuk speelgoed in een goede ambiance. Eigenaar Coen komt sympathiek over. Ik ben fan
Nadat ik besloot mijn nieuwe auto bij Garage Caspers te kopen heb ik in de overeenkomst een aantal voorwaarden opgenomen gezien de hoge aanschafprijs. Garage Caspers accepteerde niet alleen deze voorwaarden maar leverde de auto geheel volgens afspraak, in geweldige staat af. Ik ben zeer te spreken over de service én aftersales van Garage Caspers. Zeer betrouwbaar en aan te bevelen. Dank voor de vriendelijke en goede service.
Enorm vriendelijk personeel en een mooie voorraad!
Wat een genot en beleving heb ik bij Garage Caspers meegemaakt. Vanuit Amsterdam de reis naar Eelde ondernomen en vooraf gevraagd om de auto vast te houden zodat ik niet voor niets zou komen. De dag voor het bezoek nog een persoonlijke videoboodschap ontvangen met een kijkje in de auto. Bij aankomst hartelijk ontvangen in een gezellige en echte “mannen garage”. Houtkachel aan, lekkere koffie en mooie verhalen om je heen. Alle aandacht en tijd voor uitleg, bezichtiging, onderhandeling en wat nog meer. Customer Experience in optima forma. Uiteindelijk een prachtige deal gesloten die voor beide partijen goed voelde. Een poets- en schoonmaakbeurt voor de auto en met een glimlach van oor tot oor teruggereden. Maarten, Coen en overige collega’s, veel dank voor jullie gastvrijheid en voor jullie ongelofelijke service en aandacht. Veel groeten Ivo Zernitz
Netjes behandeld en genoeg informatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid