facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage Brooks

Garage Brooks

Info

Welkom bij Garage Brooks. Heeft u problemen met uw auto of moet uw auto een APK dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eigenaar: Martin Scholte van Mast.



"Garage Brooks is gevestigd aan de Borculoseweg 66 in Neede voorheen auto Vreemann. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties en storingen. Tevens zijn wij een APK- keuringsstation. Wij hebben diverse occasions in onze showroom."
Adres: Borculoseweg 66, 7161 HB Neede
Telefoonnummer: 0545295027
Stad: Neede
Route: Borculoseweg 66
Postcode: 7161 HB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Manuel Neede, Knoop Autobedrijf, RS Automobielen, RS Occasions, Garage Borculo, Auto Brekveld review, Garage Neede, Autobedrijf Kanbur
Recensies
Echte zware oplichters dit bedrijf heb een onderdeel bestelt wat achteraf het verkeerde bleek te zijn. Heb vervolgens geretourneerd maar kreeg me geld niet terug. Na weken bellen en e-mailen kreeg ik uiteindelijk alleen een gedeelte van me geld terug ongelooflijk. Je bent uit eindelijk meer kwijt aan verzendkosten dan het hele onderdeel waard is. Terwijl ze wel aan de telefoon hebben belooft de verzendkosten te vergoeden. Jan bedankt.
Ik kreeg een defect onderdeel toegestuurd die ik door de garage erop heb laten zetten met het kostenplaatje wat eraan hangt. Ik netjes een mail gestuurd met het hele verhaal en wat we hieraan konden doen ivm verzendkosten etc en of ze hetzelfde onderdeel hebben liggen dat niet defect is. Als reactie kreeg ik terug 'risico Van gebruikte onderdelen' ja, alleen dat.
+Porto Bello Beste meneer, Ik las uw review op Google over ons bedrijf. Het is alleen jammer dat u het bij het verkeerde bedrijf heeft geplaatst. Er zijn meerdere auto garages met de naam Brooks. Kijk maar eens op google. Het zal vast niet uw bedoeling zijn geweest om het bij ons te plaatsen. Wij verkopen ook geen losse onderdelen. Misschien wilt u uw review verwijderen en bij het goede bedrijf plaatsen? Omdat wij nu negatief overkomen terwijl wij niks fout hebben gedaan. Met vriendelijke groet Reni van Garage Brooks. P.s Wij hebben geen werknemer wie Jan heet.
Goede en fijne garage Alltijd klant vriendelijke
Ik ben zeer tevreden met de medewerking van de heer vande mast
Fijne garage en levert goed werk
Super service bedrijf en goede monteur
Top bedrijf.super service
Eerlijk, betrouwbaar en klantvriendelijkheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid