facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garage All Round b.v.

Info

Garage All Round b.v. is een merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf. Wij voeren onderhoud en reparatie uit aan alle merken. Ook APK-keuring, schadeherstel en aircoservice. Tevens verzorgen wij graag uw aankoop van een nieuwe of gebruikte auto.

Geschiedenis

Garage All Round b.v. is een merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf. Wij voeren onderhoud en reparatie uit aan alle merken. Ook staan wij klaar voor uw APK-keuring, het schadeherstel en de aircoservice. Tevens verzorgen wij graag uw aankoop van een nieuwe of gebruikte auto; vanuit voorraad of via een zoekopdracht.

In onze werkplaats kunt U terecht voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Wij beschikken over moderne apparatuur. Voor het oplossen van technische en elektronische problemen maken wij gebruik van moderne test-/uitleesapparatuur, waardoor wij het probleem vakkundig kunnen oplossen.

Ook kunt U voor het onderhoud en eventuele reparatie aan uw airco bij ons terecht.

Daarnaast leveren wij zomer- en winterbanden; welke wij balanceren en kunnen uitlijnen.(Tevens mogelijkheid voor bandenopslag).

U bent bij ons dus welkom voor o.a.:
- Onderhoud en reparatie van alle merken
- APK-keuring ( tot 3500kg.)
- Banden; aankoop zomer- en winterbanden, balanceren en uitlijnen
- Aircoservice
-Schadeherstel

Tijdens uw onderhoud/reparatie kunt U gebruik maken van vervangend vervoer. Dit dient U dan wel aan te geven bij het maken van de afspraak. De kosten voor deze vervangende auto zijn € 7,50 per dag + brandstof.

Adres: Nijverheidsweg 27, 1693 AM Wervershoof
Telefoonnummer: 0228-581213
Stad: Wervershoof
Route: Nijverheidsweg 27
Postcode: 1693 AM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:45
Dinsdag: 08:00 - 17:45
Woensdag: 08:00 - 17:45
Donderdag: 08:00 - 17:45
Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: All round betekenis, Keijzer Midwoud, Autodealer Zwaag, Occasions Medemblik, Ard Butter, Occasions Zwaag, Allround apk, Autobedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Mooij Garage Mooij 255 meter Top bedrijf, goede service, vriendelijke personeel
Recensies
Wij waren op zoek naar een andere auto, terecht gekomen bij garage Alle Round, occasion Renault Mégane van 2020 ingevoerd uit Duitsland, vanuit Limburg richting Wervershoof voor testrit, tijdens deze rit bleek Mégane super goed te bevallen. Pas geleden nog even terug omdat er wat probleempjes waren, service is prima, wordt goed geholpen, kan iedereen aanraden daar eens te gaan kijken voor occasion
Top garage! Goeie prijzen en Rob en zijn team bellen je altijd als er iets gemaakt moet worden en dan kan je zelf beslissen.
Fijne garage/autobedrijf. Mijn vorige auto ging stuk met een motordefect. Knappe inruil waarde voor het defecte voertuig gekregen en nieuwe auto ben hem gekocht. Erg fijn en altijd tijd om je even te helpen! Hele dikke aanrader!!
Topzaak, zeer goede monteurs, eerlijk en betrouwbaar, en staan altijd voor je klaar als je onverwachts even langskomt. Raad deze garage zeker iedereen aan.
Vandaag een Ford focus gekocht, en me eigen auto ingeruild. Eerlijke prijzen, eerlijke mensen
Top garage, staan altijd voor je klaar
Je word goed geholpen en ook gewoon voor de juiste prijs. Kom er al jaren met een goed gevoel. Zeker aan te raden. Said
Staan altijd voor je klaar ondanks de drukte!
Fantastisch geholpen, prima service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid