facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gapph

Gapph

Info

Gapph is thuis in elke ruimte. Ben jij op zoek naar een goedkope, tijdelijke woning? Dan ben jij degene die wij zoeken. Bekijk ons aanbod en schrijf je in!

Geschiedenis

Gapph is een verbastering van het Engelse woord gap: gat of opening.
Gapph vult het gat tussen het moment van leegstand en herontwikkeling of herbestemming van vastgoedobjecten. Wij openen nieuwe deuren om leegstaand vastgoed een zinvolle invulling te geven door er tijdelijke gebruikers in te zetten die op het pand passen: Gapph Keepers. Op die manier dichten wij het gat in de begroting van de vastgoedeigenaar door de kosten van leegstand te beperken of zelfs nieuwe inkomstenbronnen aan te spreken, en van de Gapph Keepers door ze voor minimale kosten een tijdelijke werkruimte of woning te bieden. Wij hebben ruime ervaring in het beheer van leegstaand vastgoed en kennen de markt van binnen en van buiten. Transparantie en flexibiliteit zijn hierbij sleutelwoorden. Mind your gap. Welkom bij Gapph.



"Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.Wij hebben 12 vestigingen in Nederland. Met een team van totaal 80 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren."
Adres: St. Antoniusstraat 9, 5616 RT Eindhoven
Telefoonnummer: 088 6262200
Stad: Eindhoven
Route: St. Antoniusstraat 9
Postcode: 5616 RT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gapph reparatieverzoek, Antikraak Purmerend, Leegstandbeheer Eindhoven, Interveste, Anti-kraak Sprang-Capelle, Antikraak Gelderland, Gapph inschrijven, Gapph Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camelot Nederland Camelot Nederland 2 km De Europese specialist in leegstandbeheer. Meer info op nl.cameloteurope.com, Twitter...
Orentus Vastgoed Orentus Vastgoed 2 km Veilig en snel uw woning verhuren? Bij Orentus bent u aan het juiste adres. Maak kenn...
VPS Eindhoven VPS Eindhoven 3 km Hebben het in Eindhoven goed voor mekaar. Hartelijk welkom en altijd verse koffie.
Twice, building I high tech I success Twice, building I high tech I success 3 km Innovative companies will only succeed in today's high-tech world if they are able to...
Recensies
Gapph voorheen Villex kan je helpen bij het zoeken naar een woning. Dat is het. Verwacht niet dat ze je goed gaan helpen met het vinden van een nieuwe woning als je reeds bij hun gewoond hebt.. ze willen dat je tot het einde in je woning blijft zitten zodat ze de laatste cent uit de woning kunnen trekken. Toen ik belde voor een nieuwe woning was er ''niks beschikbaar'', een kennis van mij belde dezelfde dag en die kon wel een bezichtiging inplannen. Achterbaks... nadat iemand 2,5 jaar bij jullie netjes gewoond heeft.
Woon nu anderhalf jaar via Gapph, zit in mijn tweede tijdelijke woning en ben er erg blij mee! Vriendelijke medewerkers die goed met je meedenken. Het blijft natuurlijk een onzekere situatie, maar dat ligt niet aan hen. Communiceren over de plannen wordt altijd vlot en duidelijk gedaan wanneer zij zelf ook meer weten.
MELD JE HIER NIET AAN!!!! Echt een waarschuwing dit. Het zijn oplichters eerste klas. Ze lokken je met een aanbod die er helemaal niet is. Vervolgens bel je ze even wat er mee gebeurd en dan zeggen ze dat ze je vanzelf bellen!!! Het kan jaren duren voordat je iets van ze hoort. Met enige geluk hoor je nog wat. Als je op zoek bent snel naar een woning dan zou ik persoonlijk adhocbeheer aanraden gezien zij wel direct reageren en hun aanbod online tonen die er daadwerkelijk is. Dit zijn gewoon oplichters hier.
Verschrikkelijk bedrijf met verschrikkelijke mensen. Allemaal compleet incapabel. Ze trekken alleen maar vooroordelen. Allemaal zo arrogant als maar kan. Afwijzen zonder reden, weken lang kat en muis spelen aan de telefoon. Vervolgens liegen over de reden. Mij quoten op dingen die ik nooit heb gezegd, terwijl ik er zelfs het tegenovergestelde van heb gezegd. Corrupt bedrijf. Favorietjes spelen. Geven mensen geen eerlijke kansen. En al die leugens ook tegen de woningbouwvereniging vertellen zodat ik over 10 jaar nog steeds geen huis heb. Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf.
Is er een woning vrij in Ridderkerk, mag je er niet wonen omdat je een klein hondje hebt. Gisteren ingeschreven via kamernet, kost je 35 euro en dit bedrijf wilt dan dat je ook bij hun nog eens betaald voor een account. Uitzonderingen worden er niet gemaakt helaas. Jammer dat er zelfs in deze tijden gewoon alles willen uitknijpen, erg jammer. Voor de rest was Elize wel vriendelijk.
Klachten worden niet serieus genomen. Ik woon nu al sinds een aantal maanden in 1 van hun huizencomplexen. Vanaf dag 1 is er niet serieus met bewoners en hun klachten om gegaan. Van communicatie is geen sprake. Absoluut niets wordt gecommuniceerd. Voor de prijzen de ze vragen, krijg je er bijzonder weinig voor terug. Helaas is minder sterren geen optie.
Ik woon nu bijna 3 jaar via Gapph en heb twee verschillende woningen gehad. Ik heb bij de overgang van de ene naar de andere woning best fikse problemen gehad door een brand bij de buren en Gapph heeft mij daar perfect bij geholpen. Ook bij het melden van klachten aan m'n woning of het bespreken van onderhoud in het algemeen, heb ik alleen maar positieve ervaringen. Ik denk dat ik een lang verhaal kort kan maken door te zeggen dat mijn persoonlijke ervaring is dat tot nu toe alles professioneel en goed besproken kan worden en dat er realistisch meegekeken wordt naar wat wel en niet mogelijk is. Ik kan absoluut niet onderstrepen wat ik lees over mensen die helemaal nooit wat horen of over de communicatie klagen; dat heb ik nog op geen enkele laag binnen Gapph meegemaakt. Ik kan dit bedrijf aanraden.
Geen enkel begrip en hulp voor ontstane noodsituatie bij planning verhuizing. Veroorzaakt veel stress en problemen.
Goed en snel geholpen, vriendelijk personeel en fijne/nette woonruimtes! Toppers!!
Gapph adverteerde op kamernet met ruimte voor meerdere antikraak kamers. Daarom schreef ik me meteen in op hun site. Ik uploade meteen alle vereiste documenten in de hoop op een snelle afhandeling. Wat volgde was een grote leegte. Ik hoorde niks meer van het bedrijf. Paar dagen later belde ik, ik zou ineens een intakegesprek krijgen. Hierna ook niks meer van gehoord. Totdat ik een mailtje stuurde dat ik het verplichte inschrijfgeld 25 euro terug wilde hebben wegens het niet leveren waar ze mee adverteren, of uberhaupt met mij communiceren. Kort daarna werd ik gebeld door iemand uit de backoffce weliswaar van een andere regio, die totaal niet in het dossier zat. Na bellen met haar collega's was er ineens 1 plekje vrij. Aangezien dit mosterd na de maaltijd was ging ik hier niet mee akkoord omdat ik niet meer bij hun wou huren. Hun antwoord op mijn klacht dat zij niet communiceerden, ik moest zelf maar achter hun aanbellen ookal had ik dit al gedaan!. Het inschrijfgeld? Die gaan ze me niet teruggeven. Kortom: Doe maar niet, ze willen je geld en laten je vervolgens in het ongewis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid