facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Winterswijk

GAMMA Winterswijk

Info

Intergamma bouwmarkten



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Europark 2, 7102 AM Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543-520000
Stad: Winterswijk
Route: Europark 2
Postcode: 7102 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gamma openingstijden zondag, Gamma openingstijden, GAMMA assortiment, Gamma Winterswijk openingstijden, Gamma Cuijk, Gamma Blerick, Gamma Naaldwijk, GAMMA folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Breukers Winterswijk Breukers Winterswijk 2 km aardig personeel, heeeel veel keuze dus perfect om te vergelijken en je keuze te make...
Recensies
Gedeeltelijk ga deze recensie over de bouwmarkt zelf. Ze verkopen er gasflessen van primagaz. Heel vervelend is, dat zij lege flessen alleen omruilen en niet terug nemen. Ik zou ook iedereen afraden deze flessen te kopen, een vulling is drie keer zo duur als bij een normale gasfles.
Bij Gama heb heel vaak mooie en leuk spullen die heel duurzaam is en de klant krijgt vaak de helft prijs. En met garantie van 2. 3 jaar . Ik heb al vaak spullen daar gekocht en ik koop nog meer . Ik ben heel dankbaar van de Gama.
Een fijne bouwmarkt waar je veel kan krijgen en waar de medewerkers je vriendelijk helpen. Ook bij retouren wordt niet moeilijk gedaan en wordt je netjes geholpen. Heb je een vraag? Geen probleem, ze zoeken het voor je uit en helpen je met alles.
Zoals een gamma bekend is, alles goed begaanbaar en ruime opzet. Makkelijk om je spullen te vinden door de bewegwijzering. Personeel niet vaak nodig gehad maar altijd vriendelijk te woord gestaan.
Ik had online al opgezocht wat ik wilde en ook een foto. Klanten service verwees me naar ergens in die hoek denk ik. 2 personen achter de balie. Ik was even meegelopen. Heb dat wat ik zocht niet gevonden. Wel iets wat er op leek.
Veel verschillende gereedschappen en materialen. Niet alles is een aanrader omdat de kwaliteit veel te wensen laat. Maar ruime openingstijden en ruim assortiment zorgt ervoor dat je toch weer terug gaat.
Mooie gamma attent personeel wel veel lege schappen maar dat zal nog met corona te maken hebben mogelijk van de 20 maten binnenbanden van twee merken waren er nog maar 5 maten voorradig wat wel tekenend.
Service was slecht. Er moest nog 1 artikel op voorraad zijn maar lag niet waar het moest liggen. Of ik al gekeken had. Dit bevestigd, vervolgens via 10 minuten staan wachten totdat na oproep iemand kwam om mee te kijken. Die tot dezelfde conclusie kwam, het ligt er niet. Dat ik tenslotte zelf moet vragen of ze misschien even achter willen kijken en hier met veel gepuf gehoor aan werd gegeven vind ik al raar. En dat binnen 1 minuut die persoon terug is met, is er niet, heeft mij doen besluiten het artikel bij een andere zaak te bestellen. Ik weet dat het moeilijk is om aan goed personeel te komen maar zelfs op een doordeweekse dag draaien ze hier met veel erg jong personeel. Dit is al geruime tijd zo en komt service helaas niet ten goede.
Sommige personeelsleden zijn zeer onvriendelijk weinig kennis en onbeschoft
Uitstekend. Zeer klant vriendelijk met helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid