facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Wageningen

GAMMA Wageningen

Info

GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs.



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Nudepark 180, 6702 DX Wageningen
Telefoonnummer: 0317 426 026
Stad: Wageningen
Route: Nudepark 180
Postcode: 6702 DX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: GAMMA Ede openingstijden, Gamma Ede, GAMMA assortiment, Praxis Wageningen, Hubo Wageningen, Gamma Veenendaal, Gamma openingstijden, Welkoop Wageningen
Recensies
Heerlijke bouwmarkt. Ook open op zondag beperkt. Ze hebben alles wat je verwacht en dat tegen GAMMA prijzen. Vandaag veel plezier gehad van de inpakservice. Zelf ingepakt met een hemelsblauw pakpapiertje en een mooie strik.
Ze hadden in huis wat ik zocht en ook nog met 25% kortingsactie
Telefonisch bestelling geplaatst. Vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice!
Is dit echt een bouwmarkt?? Je kan zeker pillows, winter handschoenen, brillen etc. kopen maar aanbod aan gereedschap en bouwmaterialen is beperkt. Probeer oranje buitenlak daar te vinden... Wie gaat naar de bouwmarkt om brill te kopen? Hornbach moet snell uitbreiden!
Waar was ik...? Doe het zelf-zaak of snoepwinkel.... Hier wel heel duidelijk hoe de branchevervaging zich ontwikkeld heeft. Natuurlijk ligt de nadruk op bouwspul maar coca cola, mars en meer van dat spul, past toch eigenlijk niet in deze tijd van meer aandacht voor gezonde voeding. Werkelijk overal die uitdaging om maar te snacken: Gamma, stop daar mee en beperk je tot je core business!
Een zeer nette zaak. Met goed personeel dat ondanks de drukte de bestellingen toch zo goed en snel mogelijk proberen klaar te maken. Heb daar wel eens gegeten, afgehaald en laten bezorgen maar was allemaal zeer goed. Soms duurde de bezorging wat langer dan dat lief was, maar als je zelf geen zin heb om door slecht weer te gaan mag je daar over ook niet zeuren en moet je iets meer geduld hebben. Al met al een top tent. Ga er zekers nog eens terug.
Prima bouwmarkt, redelijk goed aanbod. Personeel is soms een beetje kribbig, maar ze zullen wel onderbetaald worden of zoiets dus can't blame them.
Meedenkers, behulpzaam, oplossingsrichtingen personeel
Prima bouwmarkt, groot assortiment
Vond het een hele fijne winkel ook netjes overzichtelijk, ruim assortiment en fijn geholpen door zeer vriendelijk en ervaren personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid