facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Veendam

GAMMA Veendam

Info

Intergamma bouwmarkten



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Lloydsweg 11, 9641 KJ Veendam
Telefoonnummer: 0598-616638
Stad: Veendam
Route: Lloydsweg 11
Postcode: 9641 KJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Veendam Praxis Veendam 491 meter Vriendelijke bediening met aandacht voor je als klant. Goed advies gekregen en leuke ...
Recensies
Nette winkel, vriendelijk personeel. Alleen jammer dat er veel jong personeel werkt die niet weten waar iets ligt of een goed advies kunnen geven, waardoor er weer een ander bijgehaald moet worden.
Hier ga ik vaker komen. Vriendelijk personeel, die met je meedenken en oplossingen voor je hebben waar je zelf nog niet aan gedacht had.
Vandaag naar de Gamma om even voor nood een paar zakjes houtpellets halen. Ik ben me bijna dood geschrokken ik weet dat Gamma duur is maar €16,99 voor een zak pellets is van de zotte.Ik snap niet dat ze dat durven te vragen.
Werd goed geholpen. Alleen het is jammer dat ze wel kerstverlichting verkopen maar adapter hebben ze dan weer niet.
Heel aardig personeel, hielpen,in de regen inladen met pakketten . Nogmaals, Hartelijk dank.
Niet vriendelijk geholpen. Online voorraad kwam niet overeen met de voorraad in de winkel. Het was wel geleverd, maar hij was niet bereid om aan onze wensen tegemoet te komen. Hij reageerde zelfs wat geïrriteerd toen wij dat eigenlijk wel leken te verwachten. Toen maar doorgereden naar stadskanaal, daar kwam de online voorraad ook niet overeen met die in de winkel. Maar 2 jongemannen keerde het magazijn binnenstebuiten om ons toch te voorzien van wat we wilden hebben. Dikke pluim voor deze medewerkers
Te veel in grootverpakking, wat doe je als je een enkel schroefje of moertje nodig hebt, juist dan wandel je naar het Onderdelen huis.
Slechte service chagrijnige baas die je niet graag wil helpen en geen zin heeft in zijn werk. Andere personeel wel vriendelijk en behulpzaam daarvoor 1 ster.
Ik heb telefonisch geprobeerd om een vraag te stellen en informatie te krijgen of ze uberhoubt iets in het asortiment hadden van wat ik zocht. Voor dat ik uit gesproken was werd mij verkondigd dat ze het hier veeldste druk voor hadden en dat de klant dit online zelf maar uit moest zoeken. Ze wist mijn vraag niet eens!?! Het is nu de zoveelste slechte ervaring die ik bij deze zaak heb. On geintereseerd asosiaal personeel en alles behalve behulpzaam!
Het is een GAMMA dus het hout is b-keus. Voor het overige een ruim assortiment voor de klusser. Verwacht niet te veel bruikbaar advies van de medewerkers. Over het algemeen is het niet erg druk. Parkeren is hier makkelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid