facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Rosmalen

Info

Van Neerbos Bouwmarkten



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Grote Vlietlaan 17, 5245 PA Rosmalen
Telefoonnummer: 0735212027
Stad: Rosmalen
Route: Grote Vlietlaan 17
Postcode: 5245 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: GAMMA Leusden openingstijden, GAMMA Click en Collect, Gamma Openingstijden, Gamma Vlijmen, Gamma Cuijk, GAMMA bezoek, Gamma Lochem, Gamma Barendrecht
Recensies
Ideaal om te parkeren staat droog. Met afdak. 2 gehandicapten parkeerplaats voor de deur. Nu vogelhuisje gekocht hardhout voor maar €27,99 en voer in grote bak. €9. Diversen. Plus andere tuinspullen voor de vogels. Niet druk...
Waardeloze organisatie, de hele gamma! Online voorraden kloppen niet, chagrijnig kassapersoneel, actieprijzen in de schappen vallen bij de kassa twee keer zo hoog uit en een online "klantenservice" van 0.0
Zware onderbezetting. Klanten liepen boos weg en lieten spullen bij de kassa liggen. Had wel te doen met de paar.mensen die er werkten. Kregen alles over zich heen en kunnen er ook niets aan doen.
Wij waren enkele bouwmarkten af geweest en gelukkig wat wij zochten hadden ze hier.Goed geholpen door het personeel
Voldoende parkeergelegenheid. Winkel is groot, daardoor wat minder overzichtelijk. Maar medewerkers helpen je graag naar de juiste gang.
Ik vind het parkeren voor fietsers onder de maat. Veel zijn alle plaatsen bezet. En de helft van de parkeerplaatsen kan je niet bereiken doordat er een verhuur aanhanger staat. Verder prima zaak hoor.
Voorheen een fijne winkel, laatste tijd grijp ik vaak mis op de voorraad, schappen niet aangevuld terwijl wel in assortiment. Recent een apparaat ter reparatie aangeboden onder garantie, ben je vervolgens meer dan twee weken kwijt en om 20:55 uur is de deur gesloten en zijn ze nog te beroerd om je te woord te staan. Ik kijk uit naar de nieuwe Karwei!
Ik wil langs deze weg mijn excuses aanbieden voor mijn review van gisteravond. De medewerkster die mij geholpen had stond helemaal in haar recht en heeft mij achteraf netjes geholpen. Het was meer mijn persoonlijke reactie door een andere situatie die dag. Het is dan niet goed om meteen te reageren en heb daar de medewerkster ook pijn mee gedaan. Ik heb haar vanmiddag gebeld om mijn oprechte excuses aan te bieden. Dit voelt voor beide partijen goed en nogmaals excuses voor mijn reactie.
Altijd grote voorraad en goed personeel
Fijne Gamma met voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast een grote winkel met voldoende keus. Mocht je een Gamma pas hebben kun je nog extra korting pakken. Wel is het af en toe zoeken waar je moet zijn. Veel schappen en een beetje onoverzichtelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid