facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Ridderkerk

GAMMA Ridderkerk

Info

De bouwmarkt voor Ridderkerk en omgeving.

Geschiedenis

Bij GAMMA Ridderkerk kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor het verbouwen, onderhouden en verfraaien van uw woning en de directe omgeving, zoals de tuin en de garage. Bij GAMMA Ridderkerk staat de klant centraal en helpen we u bij het vinden van het juiste product.



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Gieterijstraat 20, 2984 AB Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180430988
Stad: Ridderkerk
Route: Gieterijstraat 20
Postcode: 2984 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: GAMMA assortiment, HORNBACH ridderkerk, GAMMA openingstijden Rotterdam, Karwei Ridderkerk, Toolstation Ridderkerk, GAMMA Katwijk vacatures, HEMA Ridderkerk, Blokker Ridderkerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMMA GAMMA 0 meter Ruim opgezette grote winkel. Ik werd goed geholpen door een vriendelijke jongeman.
Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren 288 meter Opgelicht met een kapot en verkeerd slot van 70 euro wat zogenaamd wij hadden gedaan....
Recensies
Zag hoeveel een netje hardhout kost van tien kleine blokjes ofzo voor €11 dan vind ik de gamma maar een uitknijper die lekker misbruik maakt van de situatie dat de energie prijzen zo stijgen lekker het hout duur maken nou je brand ze maar lekker zelf of een andere gek die het er voor over heeft maar hierdoor ga ik nooit meer naar de gamma je hebt zat andere bouwmarkten maar dit vind ik walgelijk van gamma echt bij mij nu een slechte naam heel jammer dit
Verhuurservice is een drama. Enige tijd geleden een schaafmachine gehuurd: thuis kwam ik erachter dat er geen schaafmesjes in zaten wel bij gehuurd. Terug in de winkel hadden ze deze mesjes ook niet klaarliggen en duurde alles erg lang voor er een oplossing kwam. Vandaag opnieuw een schaafmachine gereserveerd enkele dagen geleden al gereserveerd en gezien de eerdere ervaring maar vooraf een controle gedaan. Ook dit keer geen schaafmesjes geleverd én nergens in de winkel verkrijgbaar. Gevolg, na lang wachten op zoek moeten gaan naar een andere winkel om een machine te huren zodat de opgenomen vrije dagen van mij en een collega niet voor niets waren. Slordig.
Wat je verwacht van een bouwmarkt. Netjes opgeruimd Overzichtelijk en klantgericht. Ik had verkeerde tl-buis gekocht. Zelfde dag terug super makkelijk retour verloop. Kortom perfecte ervaring.
Erg moeilijk om hulp te krijgen. Soms heb je wel iemand er tussen die je uitbundig helpt maar de meesten wijzen alleen welke richting je op moet en daarna mag je het zelf uitzoekend.
De zaag afdeling is top ze zagen alles voor je op maat. Alleen heeft de gamma niet zo veel materiaalkeuze. En ze zijn wat duurder dan de horenbach.
Komt in deze bouwmarkt als ik in de buurt bent. Bouwmarkt Gamma is een fijne bouwmarkt vriendelijke personeel aanwezig voor vragen en advies die je nodig heeft.
Altijd duur zelfde merk zelfde douchegordijnstang andere winkel 25 euro in gamma 33 euro
De man bij het sanitair die ons hielp had het eigenlijk te druk met andere werkzaamheden. Hierop vroeg hij iemand anders om ons te helpen, waarna hij zelf uitgebreid een andere klan verder hielp. De persoon die ons verder moest helpen verscheen niet. Jammer! Zo verlies je klanten. Wij hebben onze benodigdheden elders gehaald.
Mooie ruime zaak,mevrouw achter de balie is niet op de hoogte van de producten die ze in de winkel verkopen.
Een fijne winkel met erg vriendelijk personeel. Wel is het soms even zoeken naar een medewerker.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar GAMMA Ridderkerk met het openbaar vervoer


Ridderkerk, Koningsplein 380 meter
143
144
608
609
Ridderkerk, Koningsplein 390 meter
143
144
21
608
609
610
Ridderkerk, Vondellaan 440 meter
145
Ridderkerk, Spinozastraat 470 meter
144
Ridderkerk, Jan Luykenstraat 480 meter
143
144
608
609

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid