facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Nijmegen-Energieweg

GAMMA Nijmegen-Energieweg

Info

Intergamma bouwmarkten



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Energieweg 22-24, 6541 CX Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3779965
Stad: Nijmegen
Route: Energieweg 22-24
Postcode: 6541 CX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bouwmarkt Nijmegen, gamma nijmegen-nieuwe dukenburgseweg, Gamma bouwmarkt Nieuwe Dukenburgseweg Nijmegen openingstijden, Gamma Openingstijden, Gamma Beuningen, Karwei Nijmegen, Praxis Nijmegen, GAMMA openingstijden Corona
Recensies
De prijzen zijn vrij laag, maar het is even wennen ivm beperkte ruimte en zowel E5 als E10 uit dezelfde slang. Dus bij betaling goed aangeven welke soort je wenst en ook dat je een bon wil na het tanken.
Slechtste gamma die we kennen. Online voorraad check klopt bijna nooit en niet deskundig personeel dat veel fouten maakt. Nu ook drastisch in openingstijden terug gegaan. Bergafwaarts richting sluiting?
Even naar deze bouwmarkt gereden maar.moest de navigatie gebruiken die me dan te vroeg naar rechts stuurt. Uiteindelijk aangekomen was het even zoeken maar heb ik gevonden wat ik nodig had. Gamma is gewoon een uitgebreide bouwmarkt maar je vrijwel altijd een oplossing vindt voor een probleem.
Prima bouwzaak, maar niet onwijs groot. Het sfeertje dat er hangt is kil, ouderwets, en niet uitnodigend. Assortiment is in orde, maar niet zo groot als een gemiddelde Hornbach.
Het voorraadbeheer is zeer slecht. Wat op hun internet side staat blijkt er niet te zijn. Net als in andere vestigingen.
Eindelijk bij een bouwmarkt op de Energieweg in Nijmegen, een zeer goed middel gevonden tegen hardnekkige roestvlekken in steen, beton, plavuizen en metselwerk. En het werkt ook nog eens perfect !! Super !! Groet D. S.
Een bouwmarkt zoals een bouwmarkt hoort te zijn. Ik ben er ontzettend vriendelijk geholpen. En mijn sleutels kunnen bijmaken, wist niet dat het bij de gamma ging
Alles goed overzichtelijk helaas geen sanitaire voorziening waar je gebruik van kunt maken vooral als je al een tijdje in het pand aanwezig bent
Jammer!!! Op zoek naar een bevestiging plaatje, nergens te vinden. Dus dan maar op zoek naar een medewerker. Uiteindelijk gevonden, twee man sterk, een is bezig met vuur blokken stapelen de ander zit op de telefoon. Enig idee waar ik dit kan vinden.....stelling 11 mevrouw. En dat was het, verder met stapelen en telefoon. Uiteindelijk stelling 11 gevonden, kom ik bij de fiets spullen.....morgen maar proberen bij de Kluswijs! Misschien dat ie nog wel met je mee lopen.
Wat een geweldige service heb ik daar deze week twee keer gehad. Eerst van de week met het uitzoeken van het juiste electrische gereedschap. Vanavond heeft medewerker Quincy mij echt zeer goed en uitgebreid geholpen. Veel tijd heeft hij er ervoor genomen. Hij heeft super goede adviezen gegeven, meegedacht en meegeholpen met alle voorbereidingen. Echt top. Voor een mooie prijs allemaal. Volgende keer rijd ik weer naar de energieweg!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor GAMMA Nijmegen-Energieweg.

Nijmegen winkel in woningbenodigdheden

openingstijden, locatie, vervoer. Energieweg 22-24 nijmegen bouwmarkt kaart stadsplattegrond, satellietweergave. GAMMA Nijmegen-Energieweg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met GAMMA Nijmegen-Energieweg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over GAMMA Nijmegen-Energieweg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PalletDiscounter.nl PalletDiscounter.nl 449 meter Onlangs een aantal pallets gekocht en zeer tevreden over de communicatie, levering en...
Jongeneel Nijmegen Jongeneel Nijmegen 1 km Prima geholpen, besteld via de webshop en opgeladen in de drive-through. handig!
Superwitgoed Superwitgoed 1 km Wij verkopen nieuw jong gebruikte witgoed apparaten van bekende merken. Bij ons heef...
GAMMA Nijmegen-Nieuwe Dukenburgseweg GAMMA Nijmegen-Nieuwe Dukenburgseweg 3 km Het personeelsprobleem laat zich hier nogal voelen. Er zijn aardige, jonge krachten a...
Pronto Wonen Pronto Wonen 3 km We hebben een bank gekocht, na een eerdere positieve ervaring, opnieuw bij Pronto. Na...
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 4 km Vandaag leuke kerstmarkt naast het parkeerterrein van de Praxis 11-12-2022. Maar goed...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid