facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma

Info

Gamma Amstelveen,
de gezelligste Gamma van Nederland!"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Grutterij 1 Industrieterrein Legmeer , Amstelveen 1185 ZT, NL
Telefoonnummer: 020 640 4906
Stad: Amstelveen
Route: Grutterij 1
Huisnummer: Industrieterrein Legmeer
Postcode: 1185 ZT


Openingstijden

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: gamma folder, gamma tuindag, gamma assortiment, gamma winkels, gamma folder tuin, gamma catalogus, gamma folder belgie, gamma verf actie
Recensies
Schuurmachine gehuurd, deze moest maandag voor 10 terug. Avond ervoor om 16:58 voor de deur gestaan, dicht. Daardoor te laat geretourneerd, want ik was volgende dag om 18:00 pas in de gelegenheid. Dubbeldaags tarief gerekend. Na het uitgeven van aanzienlijke bedragen, vond ik dit op z’n minst niet coulant. Jammer.
Laminaat geleverd door Gamma Amstelveen met productiefout op sommige delen. Toen lieten de medewerkers van deze Gamma hun ware gezicht zien. Zonder zelf -als verkoper- enige verantwoordelijkheid te nemen verwees deze Gamma mij door naar de leverancier. Ze laten je verder aan je lot over. Totaal geen service of klantvriendelijkheid. Schoorvoetend komen ze hun wettelijke verantwoordelijkheden na, maar zelfs dat kost veel meer energie dan je toch zou mogen verwachten. Wat een verschrikkelijke tent is dit. Ik rij de volgende keer door naar de concurrent want gun deze zaak geen klandizie meer. Zo ga je toch niet om met klanten.
Zowat de beste Gamma en hobbywinkel waar ik ooit ben geweest. Altijd voorraad, medewerkers die altijd open staan voor een praatje en ze geven ook altijd deskundig advies. Het enigste wat in mijn ogen wat beter kan is een groter assortiment bootonderhoudproducten. Maar nogmaals, betere winkel bestaat niet!
Wat een arrogante vrouw staat er bij de sleutelservice, totaal niet klantvriendelijk en raakt meteen geïrriteerd zodra je ook maar een vraag hebt. Hier komen wij dus nooit meer .
Vriendelijk personeel, waneer ik meerdere houten platen heb en er staat geen rij willen ze dit altijd voor mij netjes op maat zagen. Super top dit!
Grote winkel geworden, best mooi... helaas moet je voor een gewone bekerhouder / tandenborstelhouder voor de badkamer hier niet zijn, is er niet! Op naar praxis vlakbij, daar wel te koop
Kijk dat is handig,als je schroeven koopt zit er al een gratis bitje bij,dat scheelt weer een hoop zoeken in de gereedschapskist
Mooie nieuwe grote Gamma filiaal. Dit weekend openings"feest". Zandsculptuur kunstenares Ludo Roders is bezig op de parkeerplaats. En in het weekend van 26 en 27 maart 2022 Gratis Zandscupltuur zand. Gamma Bouwemmer meenemen.
Snel geholpen, prima Gamma
Bouwmarkt naar mijn hart, gebeurt mij bijna nooit dat ze iets niet op voorraad hebben. Daar kan de praxis in Uithoorn een voorbeeld aan nemen, ik rij graag een stukje om om mij van de teleurstelling bij ons te weerhouden. Gamma ga zo door
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gamma.

Amstelveen doe-het-zelfzaken

openingstijden, locatie, vervoer. Grutterij 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gamma adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gamma. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gamma delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid