facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma

"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Elburgplein 7 , Gouda 2803 PX, NL
Telefoonnummer: 0182 531 166
Stad: Gouda
Route: Elburgplein 7
Postcode: 2803 PX



op zoek naar gerelateerd: Praxis Gouda, GAMMA Gouda Openingstijden, GAMMA assortiment, Karwei Gouda, GAMMA in de buurt, GAMMA openingstijden zondag, Openingstijden Praxis Gouda, HORNBACH gouda
Recensies
Een ruime en nette winkel. Deze Gamma lijkt ook een degelijk voorraadbeheer te hebben, want ik grijp er haast nooit mis.
Ze hebben een groot aanbod doe het zelf materiaal, handig om te weten is dat ze planken ook kunnen zagen, gratis als je een gamma pas hebt.
Het begint allemaal wel erg duur te worden. Ik wilde een loopplankje van je traanplaat maar dat moest 139 euro kosten. Online 20 euro.
Een echte "Doe Het Zelf" kan niet buiten de Gamma. Groot aanbod voor een redelijke prijs. Met een aantal uitzonderingen is er vriendelijk en bekwaam personeel.
Groot opgezette winkel met idem assortiment. Veel parkeergelegenheid voor de winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Groot assortiment, wel even iemand aanschieten om te vragen waar iets ligt ..
Als je,zoals wij,om 17.50 uur komt,is het parkeerterrein leeg en de winkel ook. Heerlijk rustig dus.. Makkelijk dat alle verf in de machine op kleur gemengd wordt,als we de QRcode op de deksels schoonhouden, kunnen ze exact dezélfde kleur mengen voor t geval je tekort komt...
Prettige winkel met ruime parkeergelegenheid en vriendelijk personeel.
Blijft ons favoriete bouwmarkt, overzichtelijk, ruim opgezet en prijzen zijn te doen. Zeker tijdens aanbiedingen. Verder zijn er genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Is er vriendelijk behulpzaam personeel. Echter advies kun je beter inwinnen bij echte specialisten. Ze weten waar producten liggen, maar zijn geen bouwspecialisten met verbouwervaring.
Prima Gamma, groot aanbod maar dingen zijn vaak uitverkocht of niet leverbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid