facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma

"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Industrieweg 1 , Maarssenbroek 3606 AR, NL
Telefoonnummer: 0346 555 010
Stad: Maarssenbroek
Route: Industrieweg 1
Postcode: 3606 AR



op zoek naar gerelateerd: Praxis Maarssen, GAMMA openingstijden Utrecht, GAMMA Utrecht, Openingstijden Praxis Maarssen, Gamma Zevenaar, Gamma Best, Gamma Lochem, Gamma Beverwijk
Recensies
Personeel dat er geen zin in heeft alle kassa's gesloten , arogantie ten top, technische vraag hoef je al helemaal niet mee aan te komen en duur heel duur bij de gamma flexa latex 10l €56,99 en bij de Hornbach 12,5l voor €38,99 valt bijna onder het kopje oplichting.
Er staan 4 kassasysteemen en toch moet je bij de service balie afrekenen. Dit is al weken zo, sta je daar 20 minuten in de rij met je bouwmaterialen. Ohja, en elke 5 minuten worden er ook nog even pakketjes afgehaald en gebracht. Deze balie is tevens ook de ingang van de winkel, lekker proppen. Ik snap dat het lastig personeel vinden is nu, maar dit slaat nergens op.
Bij een pakket voor postnl brengen kon ik het niet meer afgeven want de vrouwlijke medewerker niet al te groot, geblondeerd, in de 60 zei dat de kar vol was terwijl er nog genoeg bij past. Geen fijne ervaring Gamma, wellicht kan deze mevrouw beter met pensioen.
Slechte zaak… heeft een sleutelnamaak Service maar niemand die het kan volgende de manager…..
Als alles op zn plek lag was het een prima winkel geweest.
Was op zoek naar een vensterbank, meisjebdat er werkte was de enige die in de winkel liep maar kon me niet vertellen waar ze lagen want ze werkte er pas 2 dagen. Toen we ze gevonden hadden bijna geen keus
Waardeloze service. Als je belt met vragen over je bestelling geven ze aan ‘met hoge uitzondering’ voor je in het systeem te kijken omdat je online besteld hebt ondanks ophalen deze vestiging. Winkelafspraken gaan vóór mensen die een click en collect tijdslot hebben en dus al betaald hebben. Service blijkbaar belangrijker voor mensen die nog moeten kopen. Je krijgt een tijdslot ongeveer 30 min voor het begint dus je moet meteen in de auto springen en vervolgens geven ze aan ‘dat het wat kan uitlopen en dat dat niet zo’n ramp is’ - want verspilde tijd van de klant is niet belangrijk toch?
Geen ondernemersdrift; dat is wat hier aan de hand is. In een compleet lege winkel niet even een balk willen doorzagen ik betaal gewoon hehe want "we zagen alleen maar planken". Zo zou je zelf in een winkel toch ook niet geholpen willen worden he? Alles hangt of staat met je personeel meer zelf te laten beslissen, helpen etc. Als je over 10 jaar nog wilt bestaan, ga dan eens proactief aan de slag met die minimaal 6 pers personeel die zich kapotvervelen volgens mij. En oja, laat mensen zich welkom voelen als ze de ingang binnenstappen. Bedank ze dat ze komen winkelen in coronatijd ipv een standaard wantrouwen of ze wel gereserveerd hebben.
Alles wat je nodig hebt vind je er.
Wil om 17:30 een pakketje afhalen wat een niet nader te noemen postorder bedrijf daar heeft gebracht terwijl ik gewoon thuis was Word ik het terrein niet opgelaten omdat er letterlijk 3 mensen aan het wachten zijn. ja ze hebben anders niet genoeg tijd om het af te handelen .. Volgens mij is er toch iets goed mis als je maar 3 mensen in een half uur kan helpen die een kant en klaar pakketje/order op komen halen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid