facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma

"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Argonstraat 11 , Zoetermeer 2718 SM, NL
Telefoonnummer: 079 361 1190
Stad: Zoetermeer
Route: Argonstraat 11
Postcode: 2718 SM



op zoek naar gerelateerd: Praxis Zoetermeer, GAMMA assortiment, Openingstijden GAMMA Leidschenveen, GAMMA openingstijden zondag, Gamma openingstijden Leidschendam, Openingstijden GAMMA Den Haag, Openingstijden Praxis Zoetermeer, HORNBACH Zoetermeer
Recensies
Slecht bedrijf, geven geen pakket mee met een legitimatie op de telefoon. Het erge is nog besteld in de winkel click en collect en het komt met post NL en daarom moet ik een kaart laten zien terwijl een foto niet genoeg is. En ten tweede! DONNA heeft mij zo slecht geholpen en kon het allemaal maar niet alleen af echt slechte medewerkers en slecht filiaal doen niks voor de klant!
Te weinig personeel, als je iets vraagt is er een andere afdeling van. Al met al na een half uur wachten nog steeds niemand die je kan helpen. Snel naar een andere bouwmarkt!
Ben vandaag 18:30 langsgeweest. Had lakverf op kleur gemengd nodig. Kon uit de plaat op de balie kiezen welke hoeveelheid Had 1 liter nodig. Stond ertussen dat dat besteld kon worden incl 0,5 L. De jongen scholier zei na zoeken dat t niet kon. Enkel 0,75 en 2.5 L. Vroeg waarom dat dan daar stond. Kreeg enkel te horen weet ik niet. Kwam daarna een 2e erbij. Die zei dat het wel kon. Oh . Kwamen erachter dat ik lakverf had gezegd. Kon niet, gold enkel voor muurverf. Maar gamma kon wel. Later kon dat weer dus weer niet. gaf weer aan dat dat er wel op stond dus hoe kan dat. 2e had geen idee en liep doodleuk weg 1e bleef nietszeggend achter en herhaalde "weet ik niet" waar de kous mee af was Heb ze nog wel doorgegeven dat die overzichtsplaat op de balie misleidend was en dat ze daar wat aan moesten doen. Denk dat ie met gedachten ergens anders was want staarde me wat leeg aan. Erg jammer zoiets. Eerdere ervaringen waren positiever. Lijkt wat achteruit te gaan.
Redelijk goede artikelen hier. De prijzen zijn best goed te noemen. De mensen hier komen erg vriendelijk over.
Gewoon zeer prijzig, hebben niet veel liggen en 9 van de 10 keer als je wat nodig hebt, ligt het er niet!
Personeel lui, 2de keer dat ze een snijopdracht NIET willen doen! Geen personeel... Gamma Leidschenveen 100 x beter
Wat een flut personeel Ik kom daar om een canvas op te hangen zonder te boren op een beton muur vraag advies en krijg een soort dubbel wandig tape mee dat is het beste wat er is wordt er beloofd blijkt dat het helmaal niet plakt op beton en dat het gewoon dubbzijdig tape is dus terug wel geld terug gehad en de medewerkers achter de balie moesten lachen ik vraag nu dus om een beugeltje waar ik me schilderij aan op kan hangen en wat wordt mijn aangeraden een aluminium hoekprofiel wacht echt ik kijk die man aan en hij zecht ijskoud dat is de beste oplossing om een schilderij op te hangen wauw
Zeer slecht. Had een flinke partij haardhout besteld en afgerekend. Na weken wachten werd ik gebeld dat de partij niet geleverd kon worden en dat mijn geld teruggestort zou worden. Op hun website zag ik echter dat dezelfde partij opeens meer dan 100 euro duurder was geworden. Ik zit overigens nog steeds op mijn geld te wachten.
Supergoede ervaringen!!! Personeel denkt heel fijn en goed met je mee!! Dank lange N en kleine N!! Dankzij jullie creatieve kwaliteiten kan ik mijn oude rolgordijn weer bevestigen!!
Goede service, vriendelijk personeel. Ruime openingstijden, goede prijzen en altijd een parkeerplaats voor de ingang!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid