facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA

GAMMA
"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Zeilmakerstraat 1, Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: +31714026264
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Zeilmakerstraat 1


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal16 Stal16 11 km Heerlijke stal met serieus management. Alles is bespreekbaar. Heerlijk!
Recensies
Goed voor een Gamma. Komt natuurlijk niet in de buurt van een hornbach. Maar ze hebben net genoeg op basisniveau om het de tijd waard te maken er af en toe naartoe te gaan
Zojuist wilde ik pakje ophalen wat bij u is bezorgd. Ondanks dat ik kopie van mijn rijbewijs, de originele email, bankpas etc. bij me had was mevrouw niet van zins om het pakketje mee te geven. Ik moest een fysiek identiteitsbewijs bij me hebben. Echt te zot voor woorden. Eerst duurde het al een eeuwigheid voor mevrouw het pakketje had gevonden, staat het wel op deze naam. Uiteindelijk, sorry, had niet goed gekeken. En vervolgens dit. Pfffff wat een klantvriendelijkheid is dit. Laatst keer dat ik daar iets laat bezorgen, al vaker dit soort dingen gehoord. Bij andere post.nl punten dit nog nooit eerder meegemaakt.
Vriendelijk personeel, ruime en nette winkel, veel parkeergelegenheid
Ik ben duidelijk zwanger, en kocht een mooie ,bloemenpot en bbq spullen met mijn man. Mijn man tilde de zware dingen en had zijn handen vol. Ik wilde de pot tillenook aan de zware kant, zegt het vrouwtje:'die ga jij natuurlijk niet tillen'. Ze pakt de pot en loopt achter mijn man aan! Ik was even verbaast, maar wat een fantastische vrouw!!
Ruim assortiment voor de gangbare dingen, meeste is wel aanwezig
Ruime sortering .zelfs rvs houtdraad Bouten per stuk te koop.
Vanochtend ben ik mijn plinten gaan retournerenverkeerde maat besteld in december al,kon nu eindelijk retourneren Ik had de uitgeprinte bonorder bon met omschreven artikelen,prijs,datum en mijn naam erop mee. Kreeg van een niet al te vrolijke dame kort pittig blondje te horen dat ik ze niet kon ruilen met een order bon. Waarop ik antwoordde dat alles omschreven stond op de bon ,dus niet begreep waarom dat niet kon. Hierop antwoordde deze chagrijn: “Nou moet je niet gelijk zo doen!” Inmiddels kwam de manager en deze beschikte gelukkig over voldoende klantvriendelijkheid om alles keurig netjes te regelen. Maar het lijkt me verstandig dat de desbetreffende dame even een cursus klantvriendelijkheid gaat volgen want dit is niet al te representatief.
Ondanks de beperkingen van de huidige situatie treffen we bijzonder goed gemotiveerd personeel aan de telefoon en in de winkel, we worden meteen en met volle aandacht geholpen door verschillende medewerkers. De klant is weer koning, en hoe. Als we een groter aantal willen dan er hier in de winkel aanwezig is, wordt er spontaan een voorraadcontrole in andere filialen uitgevoerd. Het resultaat krijgen we mee als hulp bij het verder winkelen in de regio. Zodoende zijn we in een dag voorzien van alles wat we nodig hebben. Klasse, vijf sterren.
Groot doe het zelf centrum. Hebben bijna alles.
Ik zoeken op internet naar chloortabletten voor het zwembad. Op gamma.nl zie ik dat Katwijk er 66 op voorraad heeft. Ik stap 25 minuten in de auto en kom aan. 3 medewerkers staan te kletsen en ik vraag na 10 minuten zoekrn aan de bedrijfleider waar deze tabletten staan. Antwoord: nee die staan achter in het magazijn die ga ik echt niet pakken, kan niet! En ik gefrustreerd 25 minuten terug naar huis. Bedankt Gamma!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid