facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma Haarlem

Gamma Haarlem

Info

De bouwmarkt met een compleet assortiment voor iedere klus, check ons assortiment online op www.gamma.nl

Geschiedenis

Onderdeel van Intergamma B.V. Leusden



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem
Telefoonnummer: 023-5422454
Stad: Haarlem
Route: Heringaweg 6
Postcode: 2031 BW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: GAMMA assortiment, Gamma Openingstijden, Gamma Velserbroek, GAMMA Haarlem online bestellen, Gamma openingstijden Velserbroek, Gamma Apeldoorn, Praxis openingstijden Haarlem, Bouwmarkten Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meuwissen Gerritsen Meuwissen Gerritsen 481 meter Beste leveranciers van bouwmaterialen in Europa
Ton Chase Ton Chase 3 km De specialist met goed advies!
Recensies
Eenvoudig aan te rijden met ruime parkeerplaats. Medium assortiment, dus niet alles is aanwezig. Alvast een kleuren kaartje toegevoegd van het verf assortiment, altijd handig ;
Plotseling om 18u dicht gaan op 5 december zonder bord voor de deur. Niet erg netjes, een beetje voorspelbare openingstijden zouden fijn zijn.
Wat een slechte service bij terugbrengen en ruilen. Gisteren iets teruggebracht om te ruilen, daarna per ongeluk de tegoedbon in de winkel laten vallen. Stom van ons maar op de kassabon stond gelukkig dat we het artikel retour hadden gebracht. Antwoord van de medewerker die ons zojuist de tegoedbon had gegeven: “ga de hele winkel maar doorzoeken”. Al gedaan natuurlijk maar het minuscule bonnetje was nergens te bekennen. Moeten we hele Gamma ondersteboven halen? Dan is het jammer voor ons, eigen schuld, dikke bult. Geen cent terug voor het artikel dat we 10 minuten geleden hebben afgegeven.
Tsja, bij de Gamma weet je het nooit.. De ene dag is een product in de aanbieding en de andere dag weer niet. Als je iets nodig hebt dat niet in de aanbieding is kun je het beste even een weekje wachten. Assortiment is overigens prima op orde.
Prima bouwmarkt waar je alles kunt vinden dat je nodig zou kunnen hebben voor het verbouwen van je huis, tuin en eventuele bijgebouwen die je zou kunnen hebben. Dat is overigens zo bij de meeste gamma's en karwei bouwmarkten die Nederland rijk is. Ook handig dat ze veel brandhout hebben met de hoge gasprijs en tegenwoordig.
Direct om 0900 op zaterdag binnen. Lekker rustig, voldoende en behulpzaam personeel die zelfs uit zichzelf vragen waar ik naar opzoek ben. Kom je op latere/drukkere tijdstippen is mijn ervaring dat het wel eens lastig om een “vrije” medewerker te vinden. Groot filiaal, netjes en overzichtelijk.
Ik vind Gamma toch al een fijne winkel, maar de vestiging in Haarlem is wel erg groot. Werd hier ook heel fijn geholpen.
Een prima gamma met behulpzaam personeel. Tip: ga op tijden dat het niet druk is.
Een erg grote bouwmarkt met een zeer ruim assortiment aan spullen. Personeel is erg vriendelijk en parkeren makkelijk te doen op het grote terrein. Bouwmarkt voelt wel erg afgelegen.
Na een aantal bouwmarkten hier wel de laselectrodes gevonden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid