facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamma Gouda

Gamma Gouda

Info

Gamma Bouwmarkt

Geschiedenis

Bouwmarkt GAMMA bestaat ruim 40 jaar en is toonaangevend op het gebied van klussen en klusbenodigdheden. GAMMA wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verbouwen, onderhoud en verfraaien van de gehele woning en de directe omgeving, zoals de tuin en de garage. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing.



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Elburgplein 7, 2803 PX Gouda
Telefoonnummer: 0182531166
Stad: Gouda
Route: Elburgplein 7
Postcode: 2803 PX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Praxis Gouda, Karwei Gouda, Openingstijden Praxis Gouda, GAMMA assortiment, HORNBACH Gouda, Bouwmarkten Gouda, Gamma openingstijden zondag, Karwei Gouda openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DakraamProfi DakraamProfi 3 km Dakraamprofi is een shop voor dakramen, raamdecoratie en dakvenster toebehoren. Beken...
Recensies
Groot opgezette winkel met idem assortiment. Veel parkeergelegenheid voor de winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een echte "Doe Het Zelf" kan niet buiten de Gamma. Groot aanbod voor een redelijke prijs. Met een aantal uitzonderingen is er vriendelijk en bekwaam personeel.
Prima Gamma, groot aanbod maar dingen zijn vaak uitverkocht of niet leverbaar
Betrekkelijk grote winkel met een bovengemiddeld assortiment klusspulletjes. Niet echt behulpzaam personeel. Gewoon doen zeg ik.
Prettige winkel met ruime parkeergelegenheid en vriendelijk personeel.
Totqql geen service. Je vraagt of je even naar buiten mag om de verf in daglicht wilt zien. Dat je ze ook eerst wil betalen. Ze staat je aan te kijken of ze water ziet branden.
Als je,zoals wij,om 17.50 uur komt,is het parkeerterrein leeg en de winkel ook. Heerlijk rustig dus.. Makkelijk dat alle verf in de machine op kleur gemengd wordt,als we de QRcode op de deksels schoonhouden, kunnen ze exact dezélfde kleur mengen voor t geval je tekort komt...
Tja..., een bouwmarkt. Wat moet je er nog meer over vertellen. Schroefjes, hout, elektra...
Groot bouwmarkt met ruime parkeerruimte en rolstoel toegankelijk. Onderdeel van GoStores meubelboulevard.
Personeel is altijd bereid om te helpen als je iets niet kan vinden of een vraag hebt over een product. Ook het huren van machines gaat gemakkelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid