facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Ekkersrijt

GAMMA Ekkersrijt

Info

Dé bouwmarkt van Son en Breugel



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Ekkersrijt 4030, 5692 DA Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499 491 919
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 4030
Postcode: 5692 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Praxis Ekkersrijt, GAMMA Noord, Gamma Cuijk, Gamma Lochem, Www GAMMA NL, Gamma Veghel, Gamma Barendrecht, Gamma IJmuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PontMeyer Eindhoven PontMeyer Eindhoven 266 meter Vriendelijk en vlot geholpen en niet duur.
Recensies
Vandaag weer bij mijn nichtje aan het werk geweest. Moest nog wat bouwmaterialen hebben dus naar de Gamma op Ekkersrijt gereden. Personeel is zeer vriendelijk en alle bouwmaterialen waren voorradig. Verder genoeg parkeerruimte maar enige minpuntje is dat je stapvoets Ekkersrijt binnengereden komt, omdat het op zondag erg druk is bij de omringende woonwinkels. Dus zondag enige vertraging mogelijk door het verkeer.
personeel van vandaag aan de kassa informatie Ik vroeg of ze gereedschap of schroevendraaiers hadden om kapotte schroeven los te draaien, maar ze namen niet eens de moeite om te kijken." kortom we hebben niet "Ik ging naar de winkel en vond wat ik nodig had. ... Uiteindelijk betaalde ik en ik zei dat ik had gevonden wat ze zeiden dat ze niet hadden en erg in "ook" . totaal respectloos. bedankt GAMMA
Zoals gewoonlijk, goed. Relatief ruim aanbod, vriendelijk personeel en goed bereikbaar. Jammer dat de eigen merk-producten kwalitatief & kwa milieu-impact achterblijven op andere merken en je doodgegooid wordt met aanbiedingen van producten die duurkoop goedkoop in de hand werken.
Goede voorraad ! Het personeel wilt je graag helpen en even meelopen is geen probleem. Ik heb zo mooi me achtertuin kunnen doen.
Deze Gamma is net als iedere andere Gamma. Groot overzichtelijk en behulpzaam personeel. Bij binnenkomst zie je al meteen waar je moet zijn als je iets specifieke zoekt. Door de grootte heb je ook veel voorbeelden hoe iets eruit gaat zien.
Geen hulp van het personeel als je iets niet kan vinden. Due hebben wel tijd on met 3 man 1 klant te woord te staan, 10 minuten lang. Doei.
Net zoals karwei aldaar nagenoeg het zelfde assortiment. Online is de info soms anders dan in werkelijkheid. Zo zou je Nemef sleutels bij kunnen laten maken in die winkel. Niet dus dat kan helemaal niet. Online bestellen is geen reële optie. Dat kan je beter bij een anders doen qua prijs.
Altijd vriendelijk personeel, fijne winkel voor verf, schroefjes en nog veel meer!
In de lockdown geopend zonder afspraak of bloktijd. Verf bestelling kun je ter plekke direct plaatsen en wordt voor je gemaakt. Zo kun je toch nog de nodige adviezen vragen. Ook is er geen minimum bedrag noodzakelijk of komen er extra kosten bij. Toppie
Opgeruimde zaak. Noodzakelijk assortiment aanwezig. Verder geen poespas. Aardig personeel. Alleen interessant met kortingsbonnen want de prijzen in bouwmarkten zijn en gaan sky high!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid