facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Ede

GAMMA Ede

Info

GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs.



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Lorentzstraat 3, 6716 AD Ede
Telefoonnummer: 0318 437 414
Stad: Ede
Route: Lorentzstraat 3
Postcode: 6716 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Karwei Ede, Lorentzstraat 1 Ede, Gamma Wageningen openingstijden, Bouwmarkten Ede, Lorentzstraat 3 Ede, Karwei Ede openingstijden, GAMMA openingstijden Corona, Gamma bouwmarkt Wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Probin Edese IJzerwaren Probin Edese IJzerwaren 111 meter Ze hebben bijna alles te koop wat ik zoek.
KARWEI Ede KARWEI Ede 154 meter Heel erg goed geholpen. Professioneel en vriendelijk. De hardboardplaten waren al vo...
Recensies
Prima winkel, jammer van de rook/sigaretten lucht waar je je fiets parkeert
De medewerker die Noël heet is heel leuk. Vriendelijke medewerkers verder en heel behulpzaam
Jammer dat het personeel je niet kan adviseren. Heb maatwerk gordijnen besteld op de gok. De casette was niet aanwezig. Jammer want ik kwam voor advies en voorbeelden naar de winkel. Kwaliteit van de gordijnen is matig is niet recht en rafelt. Ik ben hierover al 2 maanden in discussie met de klantenservice die alleen maar de klachten doorzet naar de leverancier maar niet denkt aan een oplossing. Ik adviseer maatwerk gordijnen bij een speciaalzaak te nemen.
Personeel hier is eigenwijs. Deze gamma doet niet mee aan Gamma acties die landelijk zijn. Kom hier voor een landelijke hue aanbieding op oudere modellen. Gaat deze niet mee met de Gamma prijs die door de rest van 't land wel al geldig is. Zelfs na bewijs van de aanbieding te leveren blijft men eigenwijs vasthouden dat hun dit niet hoeven te doen. Ik kom hier niet meer. Meest slechte gamma van de regio, that's for sure. Edit: Zojuist bij Veenendaal hetzelfde aangekaart, hier gingen ze wel mee met de actie. Rij dus een stukje door en ga naar 't filiaal in Veenendaal boot betere service.
Leuke medewerkers. Ik weet niet sinds wanneer er zoveel vrouwen werken, maar de glimlach van hen maakt de zaak stukken beter! Een paar jaar geleden konden we nog erg irriteren aan een medewerker die ons niet met rust liet. De producten zijn goed, op OK na, die gaat nog weleens snel kapot misschien te verwachten met de prijs.
Ruim opgezette bouwmarkt. Alles voor de klusser vind je hier wel. Regelmatig mooie aanbiedingen. Bestelling stond klaar en werdt door een medewerker naar de auto gereden. Vriendelijke personeel aan de kassa. Parkeerterrein hier en daar wat krap om te manoeuvreren met een aanhanger.
Zagen van hout kost niks,goed hoor.
Goede dhz met mooie schone winkel Vriendelijke medewerkers.
Valt me op dat als online staat dat er nog bijvoorbeeld 2 stuks in de winkel moet staan. Dat het er niet is. Beter voorraad nakijken want dan voorkom je deze dingen. Is me namelijk zeker 5 keer overkomen in een half jaar tijd.
Veel mooi gereedschap hebben ze hier erg mooie winkel alleen de prijzen zijn niet altijd het begrip van de meestte mensen waar na het erg veel scheelt als bv een winkel zoals de action daar heb je ook veel gereedschap maar de kwaliteit is niet te vergelijken met bv de gamma. Dan denkt men waarom naar een bouwmarkt terwijl het bij de andere winkel de helft of meer goedkoper is voor mij is die reden iets makkelijker ik doe graag knutsellen met goed gereedschap wat niet na een keer te hebben gebruikt alweer vervangen moet worden. Soms beter iets meer der voor uit te geven en daar vele malen langer goed mee te kunnen blijven werken. Denk dat de knutsellaars dit wel begrijpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid