facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA Dokkum

GAMMA Dokkum

Info

Van Neerbos Bouwmarkten



"GAMMA is de nummer één doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. GAMMA is er voor iedereen die zijn huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken. Met goede producten tegen een lage prijs. Met gedegen klusadvies. En met praktische hulp, zoals de GAMMA zaag- en montageservice en de verhuur van gereedschap. Bij GAMMA staat de klant centraal en is het product de oplossing."
Adres: Zuiderschans 2, 9101 PZ Dokkum
Telefoonnummer: 0519-222511
moc.yid-bnv.ammag@mukkod
Stad: Dokkum
Route: Zuiderschans 2
Postcode: 9101 PZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: gamma dokkum openingstijden, karwei dokkum openingstijden, gamma dokkum zondag open, gamma leeuwarden, gamma dokkum vacature, praxis dokkum, karwei dokkum, bouwmarkt dokkum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raadsma IJzerhandel Raadsma IJzerhandel 301 meter Prachtige winkel, vriendelijk personeel, en goeie spullen. Werd nog gebeld dat er een...
Recensies
Heb een mooie vloer gevonden bij gamma west leeuwarden deze ging uit de collectie leeuwarden had nog acht pakken dokkum nog 14 heb de 8 gekocht in leeuwarden en heb 15% korting gekregen ben naar Dokkum gegaan om nog 10 pakken en die wilden niet mee gaan op mijn vraag om korting.de man die ik aan de tefoon had om ze achter uit te zetten vond ik niet vriendelijk de dame die me hielp in de winkel was fantastisch maar kon niks doen zei ze wel gekocht maar met een nasmaak met vriendelijke groet H Wiersma.
Top winkel, ga er vooral 's avonds als de anderen gesloten zijn heen. Vriendelijk personeel, sfeer in de winkel is goed. Ruime keus. Ik kom graag bij de Gamma.
Vandaag buiten gratis koffie. Leuk bedacht.
Maandagmiddag om 17.10 bezoek gebracht aan de gamma per ongeluk, ga altijd naar de karwei maar toch naar binnen binnen gegaan en mij gemeld bij de klantenbalie, daar stonden 2 meiden te kletsen en ik heb daar 2 minuten op moeten staan wachten, totaal geen oog voor de klant, wel heftig taalgebruik , eindelijk had men oog voor mij, ik vroeg om een bepaald artikel, maar de ene zei dat ze voor 90% zeker wist dat het artikel er niet was, dus maar naar de karwei gegaan binnen 2 minuten klaar, zoveel beter en kundiger en fatsoenlijker personeel.
Goedkoper dan de achter buurman. Verder een ruime, nette bouwmarkt
Net zo als iedere bouwmark. Duur en personeel, een uitzondering daar gelaten, kan geen goed advies geven.
14-12 -2020,heeft mijn moeder van 87 jaar een kast gekocht, van 200 euro. De volgende dag, hebben we de kast in elkaar gezet, en er ontbreekt een paneel van de achterkant. dus nu moet ze haar kleding op de grond leggen in haar nieuwe woning. want ze kan de kast niet ruilen, of ook geen paneel erbij krijgen. lekker handig voor zo een oude dame. En al kers op de taart, zitten de bodems van de 3 laadjes er ook niet bij. echt waardeloos dus. je denkt dat je een complete kast koopt.
Na ik een dremel kocht misten onderdelen die waren uit de verpakking waren gestolen gamma de ontbrekende bestel en die opgehaald koste mij wel 2x15 km
Op het moment dat je een aanhanger huurt/leent wordt er niet bij gerept dat je ook een net erbij moet lenen zijn verplicht bij een aanhanger en dat je een eigen nummerplaat mee moet nemen. Zij zijn toch de "expert"? Dus gratis is ook maar weer relatief!
Nette overzichtelijke bouwmarkt ruim assortiment. Personeel niet altijd even ervaren en voldoende kennis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid