facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAMMA bouwmarkt Venlo

GAMMA bouwmarkt Venlo
Adres: Ottostraat 19, 5922 VS Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 077 382 5353
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Ottostraat
Huisnummer: 19
Postcode: 5922 VS


Openingstijden

maandag: 09:00–21:00
dinsdag: 09:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 12:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goede service. Ik had bepaald soort nietjes nodig en dacht deze gevonden te hebben. Een vriendelijke medewerker meende ook dat ik de juiste had en wees me erop dat ik altijd kon ruilen.nThuisgekomen toch de verkeerde. Ik terug waar ik door een allervriendelijkste jongeman die over sinpele nietjes wel wat wist. In eerste instantie leek het erop dat ze mijn gewenste nietjes niet hadden. Toch ging hij alsnog kijken in het schap en jawel hoor, zeer bruikbaar alternatief gevonden.
Geweldig geholpen! Ik werd geholpen door volgensmij ene Niels, toffe kerel trouwens. Toen ik vertelde dat ik een bakstenenmuur voor mijn deur nodig had, wist hij het meteen aan te wijzen. Fantastisch!
Grote bouwmarkt waar ik een tapijtreiniger heb kunnen huren. Hier gelukkig wel een handzuiger beschikbaar om naast een tapijt ook een bankstel mee te kunnen reinigen. Apparaat is makkelijk te bedienen. Je laat een borg achter die je achteraf minus huurkosten kontant of per bankpinnen terug krijgt. Ook hier genoeg gratis parkeerplaatsen. En ook vriendelijk vakbekwame personeel.
Nog een “ouderwetse” lokale Gamma, geweldig! Je krijgt een beetje het gevoel alsof je terug in de jaren ‘90 bent qua huisstijl. Dat doet echter niets af aan de service. Vriendelijke medewerkers die behulpzaam zijn en met je meedenken.nnTop zaak!
Top winkel, geweldig assortiment, makelijk te vindem wat ik nodig heb. Die toffe peer genaamd Niels volgensmij enorm geweldig geholpen. Ik kom hier nooit meer terug, ik ga wel naar naar Inter Chalet, Hubo, Bauhaus, Praxis of het schuurtje van buurman Ed. Abnormaal!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid