facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor gamingpcshop.nl

gamingpcshop.nl

Info

Bij gamingpcshop.nl kun je de beste Gaming PC’s van de Benelux samenstellen. Daarnaast bieden we ook kant-en-klare en naar wens aan te passen Gaming PC’s. Beleef de ongekende Gaming prestaties van onze Gaming PC's.



"De nieuwste generatie Gaming PC's kun je bij ons eenvoudig samenstellen. Bij ons koop je alleen de beste High-End op maat gemaakte Gaming PC's die de nieuwste games op de beste instellingen met gemak aan kunnen. Onze Gaming PC's zijn goed doordacht en met veel plezier voor jouw gebouwd! Elk Gaming PC is bij ons uniek en bevat de beste hardware.Onze meedenkende productspecialisten helpen je graag bij een samenstelling voor jouw games!"
Adres: Hoge traan 20, 9351 VV Leek
Telefoonnummer: +31594745640
Stad: Leek
Route: Hoge traan 20
Postcode: 9351 VV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gaming PC shop, Game PC samenstellen goedkoop, gamingpcshop.nl review, Gaming shop NL, Game PC friesland, Game PC op maat, Ultieme game PC, Game PC samenstellen Megekko
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
V-Arena Leek V-Arena Leek 3 km Wat een leuke belevenis en de jongens hebben genoten. Vriendelijke en professioneel b...
Recensies
Wij hebben bij deze toppers, nieuwe 6 nieuwe Gaming kaarten aangeschaft. Dit was een order van meer dan €10.000,- en wij zijn UITSTEKEND geholpen door Matthias, Marwen en Harrold! Wij kregen een perfect omschrijving van de artikelen, de juiste informatie over dd artikelen en alle mogelijkheden om de artikelen netjes terug te sturen. Dit bedrijf heeft echte toppers in dienst. Ga zo door en tot snel heren!
Perfecte game pc besteld, heel netjes op de hoogte gehouden en de leverdatum was ook wat ze zeiden. Snelle levering en goed verpakt met alles erbij. Super blij
Tot mijn schande post ik nu pas een Top review, ik wilde 1 maand wachten tot mijn PC het echt super deed, maar hij draait alweer maanden met dezelfde STILLE snelheid als toen. Top gebouwd, ik vroeg om alle dozen v/d onderdelen want ik wilde alle specs zelf even inlezen. Die kreeg ik. Ook was er een medewerker alert bij het inbouwen van mijn systeem, hij beval een andere koeler voor mijn Ryzen7 processor. ik had gewoon naar de specificaties gekeken, maar deze medewerker keek verder, dus even extra moeite genomen, vervolgens mij eerst netjes bellen, afwachten en pas toen ik PERSOONLIJK fiat gaf gingen ze verder met bouwen. Helemaal top
We hadden een gamepc samengesteld en Gamingpcshop om advies gevraagd. Hierbij hebben we ons budget aangegeven en we kregen goede, bruikbare tips om eventueel het bedrag wat naar beneden te brengen. De pc zoals beloofd zeer netjes verpakt de volgende dag in huis ontvangen met een envelop waarop stond aangegeven wie de pc heeft gebouwd. Helaas bleek de externe cd/dvd speler niet goed te werken, na een mailtje konden we deze opsturen en kregen we al heel snel een nieuw exemplaar geleverd. Erg tevreden over dit professionele en klantvriendelijke bedrijf!
Aangezien ik mijn nieuwe pc eigenlijk niet voor gamen gebruik heb ik gekozen voor een Be Quiet kast pure base 600. Deze kast is geheel gesloten en is werkelijk super stil. Het is voor mij niet noodzakelijk om het mainboard e.d. zichtbaar te hebben. Eigenlijk zou deze webshop zich naast het verkopen van game pc's zich op DEZELFDE site ook meer toe moeten spitsen op het leveren van 'normale' pc's. Ook veel van deze gebruikers willen een samengestelde pc i.p.v. een kant en klaar-pc. Verder complimenten aan Gijs voor het goed afleveren van mijn pc. GS8517 Ik zou gerust weer een pc hier kopen. Alle complimenten voor GamingPCshop! super snelle levering, volgens mij werkt Speedy Gonzales er zelf Groeten, Wim
Game monitor besteld en geleverd gekregen. Levering zou via Trunkrs gaan, maar werd iedere dag net voor het tijdsslot uitgesteld met 1 dag. Na 2 maal contact met Trunkrs en 4 avonden voor niks wachten contact gezocht met Gamingpcshop. Zei hebben aangeboden een nieuwe te verzenden via DPD met levering overdag als dat goed was. Akkoord gegeven en binnen 2 werkdagen geleverd in goede orde. Gamingpcshop heeft Trunkrs geannuleerd. Top gehandeld door Gamingpcshop.
Game pc gehaald voor me zoon. Waar we vastliepen konden we altijd mailen/bellen en werd met geduld en vriendelijkheid uitgelegd hoe of wat moest.
Een pc is makkelijk sanen te stellen en is zo gebeurd. Het is vooral heerlijk dat je hier in 3 maanden kan betalen voor als je het volledige bedrag niet in een keet kan veroorloven helemaal top! Zeker de snelste pc levering die ik ooit gezien heb überhaupt de snelste levering die ik ooit gehad heb. Had mijn pc de volgende dag binnen nadat ik mijn pc besteld had.
Deze pc-shop is supersnel. Vlak voor middernacht besteld en de volgende avond had ik al een prachtige nieuwe pc in huis op bestelling gemaakt. Dat vind ik erg knap. Helaas was er wel wat mis met de computer. Hij moest daardoor weer terug naar Gamingpcshop. Het probleem was lastig te vinden, maar had waarschijnlijk iets te maken met memory, dus hebben ze keurig een nieuwe gebouwd. Deze had ik ca. 1,5 week na de bestelling in huis. Dat was wel een tegenvaller. In de tweede levering ging het ook niet helemaal vlekkeloos. Deze levering was beter verpakt dan de eerste. Er zat nu ook stootmateriaal in de PC, wat de eerste keer niet zo was. Er was een andere koeling in gezet dan ik besteld had. Niet een heel groot probleem, maar even overleg was wel netjes geweest. De koeling hing er bij ontvangst half los in. Ook was deze niet handig gemonteerd, waardoor de lichtgevende fans in het geheel niet te zien waren. De LED strip deed het daarnaast niet goed. Wat wel goed gaat is de support bij dit bedrijf. Keurig netjes antwoord en steeds zoekend naar een goede oplossing. Zo kreeg ik na overleg een nieuwe LED strip toegestuurd en schroeven om de fans anders op de koeling te monteren. Dit kon ik prima zelf. De geleverd strip werkt perfect. De schroefjes horen echter bij het ophangen van een hardeschijf. Daar kon ik niets mee. Gelukkig bleek bij demonteren van de koeling dat ik de fans ook prima aan de andere kant kon plaatsen met de schroeven die er al in gebruikt waren. Al met al goed opgelost. Toch slechts 3 sterren omdat ik tweemaal het gevoel had dat er wat te slordig gewerkt wordt.
Samengestelde pc werd heel fijn in samenwerking uitgekozen met mensen van kennis en vervolgens heel snel geleverd. Heb het als heel heel prettig en ervaren en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid