facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GamePC.nl

GamePC.nl

Info

https://gamepc.nl - Stel je ultieme Game PC samen!

Geschiedenis

Koop gemakkelijk en online jouw ultieme game computer. Met ons gespecialiseerde assortiment vind je altijd de game pc waar je altijd al naar zocht. Al onze game computers en laptops zijn getest en gamewaardig bevonden door ervaren gamers.

Je kunt gemakkelijk je keuze maken door ons sterrensysteem die wij hanteren.
Daarnaast kun je zelf jouw game computer naar wens aanpassen en uitbreiden met extra hard- en software. Hierdoor kan je jouw game computer sneller maken, groter opslagruimte geven, meer grafische kracht geven en van veel meer andere uitbreidingen voorzien.

Label

Veilig en betrouwbaar een Game PC kopen, dat is gegarandeerd bij GamePC.nl. Service, kwaliteit en vakmanschap is voor ons heel belangrijk. Wij zijn daarom aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.

Producten

Game computers, Game pc's, Game laptops en Game accessoires



"Computers zijn er genoeg, maar welke heb je nodig, waar moet je computer aan voldoen en wat moet je er allemaal mee kunnen? Een computer kopen is niet gemakkelijk. En een game computer al helemaal niet. Bij ons koop je gemakkelijk de Game PC die je nodig hebt. Kies uit de verschillende modellen en pas dit model naar eigen wens aan zodat het jouw unieke game computer is geworden."
Adres: Feithspark 21, 9356BX Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594-580240
ln.cpemag@troppus
Stad: Tolbert
Route: Feithspark 21
Postcode: 9356BX


Recensies
Twee weken geleden een PC besteld en werd de volgende werkdag keurig geleverd. Tijdens gebruik bleef de computer al vrij snel foutmeldingen geven 'blue screen of death', klantenservice heeft me prima te woord gestaan en na terugsturen van de PC ben ik ook pro-actief op de hoogte gehouden van de voortgang. Bleek uiteindelijk een defecte SSD te zijn en hebben ze vervangen. Inmiddels is de PC weer terug bij mij en werkt perfect. Zeker een aanrader!
ik had de bestelling op zaterdag avond besteld en kreeg deze 2 dagen later in huis. alles was netjes verpakt en geinstalleerd. na dat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik een mail met advies over dat mijn samenstelling niet optimaal zou werken. hierbij kreeg ik gelijk een keuze die ik kon maken om de pc toch optimaal te kunnen gebruiken. enige - puntje dat ik heb is dat er 1 stekkertje niet goed bevestigd zat en ik deze er zelf weer in moest doen. verder ziet de pc er super uit en werkt tot nu toe perfect. de meeste games kunnen op hoge settings gespeeld worden zonder problemen.
Pc snel ontvangen. En goed in elkaar gezet. Minpuntjes waren dat de drivers niet goed geïnstalleerd waren. En dat er na ontvangen van pc geen na service is. Zoals mail of telefoon.
Snelle levering en de pc is ook echt super goed ingepakt voor een veilige levering. Het enige rare was dat ik niet hoefde te tekenen of iets bij levering, maar verder alles goed!
Hele trage bezorgen veel fouten en weinig updates over hoe en wat
Ontzettend klantvriendelijk, bieden altijd hulp via mail en telefoon bij vragen of andere zaken. Heb mijn pc nu meer dan 3 jaar. Dit jaar wegens een paar problemen opgestuurd om te repareren binnen de garantie. En toen hij terug was, deed hij het terug perfect.
Ontzettend amateuristisch bedrijf. Nadat ik voor 1200 euro een laptop besteld had ging deze na 6 weken kapot. Niks deed het meer. Omdat ik contractueel gezien hen de kans moest geven om een reparatie uit te voeren ben ik de laptop een maand en 2 weken kwijt geweest ter reparatie, een langere tijd dan dat ik de laptop überhaupt in mijn bezit heb gehad. Een dag nadat de laptop gerepareerd was ging hij alweer stuk. Ik heb hem gelijk teruggestuurd met het verzoek om het geld terug te storten. Nu ben ik twee weken verder en is er nog niks op mijn rekening gestort. Vorige week vrijdag heb ik nog een excuses mail gekregen met de belofte dat het geld binnen 3 werkdagen op mijn rekening zou staan. Maar mooi niet dus.
Vanaf dag 1 destijds al gezeur gehad. Pc matig gebouwd fans vergeten aan te sluiten enzovoort & slordige kabelmanagement. defect na een uurtje gamen en opnieuw opstarten, videokaart defect. Meerdere keren heen en weer gestuurd om hem aan de praat te blijven houden, zoals voeding ineens stuk. Dit is een paar jaar geleden en aan de recensies gezien is er weinig veranderd. Mensen die teleurgesteld zijn zouden ook kunnen mailen naar BOOS.
Er zal op een Maandag een game pc binnenkomen. Maar inmiddels is het Donderdag en nog niet ontvangen. Toen gebeld maar zijn niet te bereiken. Is de ene ster nog niet waard want is nog steeds niet ontvangen.
Goede pc, goed ingepakt en zo klaar om te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid