facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamepc.nl

"Computers zijn er genoeg, maar welke heb je nodig, waar moet je computer aan voldoen en wat moet je er allemaal mee kunnen? Een computer kopen is niet gemakkelijk. En een game computer al helemaal niet. Bij ons koop je gemakkelijk de Game PC die je nodig hebt. Kies uit de verschillende modellen en pas dit model naar eigen wens aan zodat het jouw unieke game computer is geworden."
Adres: Feithspark 21 , Tolbert 9356 BX, NL
Telefoonnummer: 0594 580 240
Stad: Tolbert
Route: Feithspark 21
Postcode: 9356 BX



op zoek naar gerelateerd: Game PC samenstellen, Game PC kopen, Game PC aanbieding, gamepc.nl review, Game pc MediaMarkt, Game PC Coolblue, Beste game PC, Game pc Marktplaats
Recensies
Pc snel ontvangen. En goed in elkaar gezet. Minpuntjes waren dat de drivers niet goed geïnstalleerd waren. En dat er na ontvangen van pc geen na service is. Zoals mail of telefoon.
Snelle levering en de pc is ook echt super goed ingepakt voor een veilige levering. Het enige rare was dat ik niet hoefde te tekenen of iets bij levering, maar verder alles goed!
Hele trage bezorgen veel fouten en weinig updates over hoe en wat
Ontzettend klantvriendelijk, bieden altijd hulp via mail en telefoon bij vragen of andere zaken. Heb mijn pc nu meer dan 3 jaar. Dit jaar wegens een paar problemen opgestuurd om te repareren binnen de garantie. En toen hij terug was, deed hij het terug perfect.
Goede pc, goed ingepakt en zo klaar om te gaan!
Er zal op een Maandag een game pc binnenkomen. Maar inmiddels is het Donderdag en nog niet ontvangen. Toen gebeld maar zijn niet te bereiken. Is de ene ster nog niet waard want is nog steeds niet ontvangen.
Ontzettend amateuristisch bedrijf. Nadat ik voor 1200 euro een laptop besteld had ging deze na 6 weken kapot. Niks deed het meer. Omdat ik contractueel gezien hen de kans moest geven om een reparatie uit te voeren ben ik de laptop een maand en 2 weken kwijt geweest ter reparatie, een langere tijd dan dat ik de laptop überhaupt in mijn bezit heb gehad. Een dag nadat de laptop gerepareerd was ging hij alweer stuk. Ik heb hem gelijk teruggestuurd met het verzoek om het geld terug te storten. Nu ben ik twee weken verder en is er nog niks op mijn rekening gestort. Vorige week vrijdag heb ik nog een excuses mail gekregen met de belofte dat het geld binnen 3 werkdagen op mijn rekening zou staan. Maar mooi niet dus.
ik heb een Game PC MAX bij hun laten bouwen waar ik super veel plezier mee heb en ik ben ook heel erg tevreden over contact wat we hebben gehad als iets niet paste en een zeer snelle levering
meer dan een jaar terug pc hier gekocht. werkt nog steeds super!
Vanaf dag 1 destijds al gezeur gehad. Pc matig gebouwd fans vergeten aan te sluiten enzovoort & slordige kabelmanagement. defect na een uurtje gamen en opnieuw opstarten, videokaart defect. Meerdere keren heen en weer gestuurd om hem aan de praat te blijven houden, zoals voeding ineens stuk. Dit is een paar jaar geleden en aan de recensies gezien is er weinig veranderd. Mensen die teleurgesteld zijn zouden ook kunnen mailen naar BOOS.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid