facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gamemania

"Game Mania, de gameshop met de grootste keuze aan games, spelconsoles en accessoires in de Benelux."
Adres: Kroonpassage 9 , Lelystad 8232 VP, NL
Telefoonnummer: 0320 230 340
Stad: Lelystad
Route: Kroonpassage 9
Postcode: 8232 VP



op zoek naar gerelateerd: Game winkel Lelystad, Game Mania, Game Mania Bussum, Game Mania Dukenburg, Game Mania Breda, Game Mania hoogezand, Game Mania Eindhoven, Game Mania Mall of the Netherlands
Recensies
Had een reservering staan voor de pokemon celebration ultra premium collection. Volgens de medewerker hebben zij een "systeemfout" gehad, waardoor de mijne dus niet is gereserveerd. Dus anderhalf uur voor niks gereden... Reactie: De reservering in Lelystad was ook niet de mijne, maar die van mijn broertje. Hij is een van deze eerlijke fans, net als ik. In de winkel kregen wij dus ook een andere reden te horen dan nu. Tijdens de telefonische reservering is dit ook ter sprake gekomen en bleek er geen probleem te zijn. Bedankt voor deze eerlijkheid, is dit de normale gang van zaken bij gamemania Lelystad?
Aardig personeel! Je word goed geholpen en krijgt goed advies. En/of anders komen ze wel met een prima alternatief. Ze houden je op de hoogte qua voorraad waar jij voor bent gekomen. Als het er niet meer is, proberen ze het alsnog voor je te krijgen. Heel veel liefde voor Game Mania Lelystad en Almere stad.
Onze jongste van 10 is als een 'kind in een snoepwinkel' bij Game Mania. Stelt uit enthousiasme duizend-en-één vragen en krijgt van de zeer geduldige en uiterst vriendelijke medewerker ook duizend-en-één antwoorden. Leuke winkel met veel games en super vriendelijke personeel.
Een leuke plaats met vriendelijk personeel. Er zijn veel dingen op voorraad of bestelbaar maar er zijn helaas ook veel limitaties op het gebied van bestellen Verder zijn alle games op alfabetische volgorde uitgestald waardoor je makkelijk het spel vind wat je nodig hebt. Ik zou het zeker aanraden om hier te komen en eventueel nog te kopen. Alleen de amiibo's zouden kunnen worden verbeterd.
Altijd goeie service en vriendelijk personeel Dinsdag valhalla opgehaald
Ik heb een slechte ervaring met deze winkel. De kassamedewerker kwam altijd erg onaardig over toen ik er als klein kind kwam.
Hele fijne gamemania, en dit hebben ze te danken aan het personeel! Tijdens aankoop gezellig een praatje over te verwachten spellen of het spel dat je net hebt gekocht zoals "weet je echt zeker dat je jezelf dit wilt aandoen?" Tijdens de aankoop van sekiro. Ook heb ik hier mijn VR spullen voor de PlayStation gekocht. Ik had een hoop spullen gereserveerd waaronder de stand waar de vr set op geplaatst kan worden. Deze konden ze helaas niet binnen krijgen. Maar... Ze hadden nog een demo versie staan. En de man achter de balie bood deze gratis aan. Even een belletje met de baas voor toestemming. Die vroeg waarom, en de man vertelde dat ik al de headset + VR aim controller + vr move controllers + starter kit + carry case + 3 spellen had liggen waarop ik een luide "daaaayum" achter mij hoorde van een man die stiekem meeluisterde. De baas keurde het goed en kreeg het er gratis bij. Topservice!
Ik kwam hier eigenlijk zonder missie. Ik zag wat leuks staan en ik kocht het. Zo is het eigenlijk altijd al gegaan met mij en de GameMania. De service is uitmuntend, en je kan er eigenlijk altijd wel terecht als je een vraag hebt over een spel. Ik heb hier trouwens een deck van Keyforge gekocht. En een hoed van pokemon EN een rupee lampje. Allemaal top kwaliteit!
Gisteren binnen gelopen om gewoon even te kijken, leuke winkel met een topgozer die er wel verstand van heeft. Binnekort is contact opnemen met hq voor een gesprek over een evt. Sponsoring. Ga zo door. Klantvriendelijkheid 10/10 Expertise 10/10 Netheid 10/10 Aanbod 10/10
Zeer positief Wij hadden niks met gamen maar ja met 4 kinderen ontkom je er eigelijk niet aan Dus eenmaal de stap genomen en ze hebben ons top geholpen .. Misschien wel te goed papa en mama zijn nu ook aan het gamen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid