facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GAME Kunststofvloeren

GAME Kunststofvloeren

Info

Bij Game kunststofvloeren treft u alles onder één dak. Hierdoor heeft het gehele traject van uw nieuwe vloer het voordeel van één enkel aanspreekpunt.

Geschiedenis

Aan onze collectie kunststofvloeren worden door het jaar heen voortdurend nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Wij zijn bekend met de allernieuwste technieken en producten. Ons assortiment bestaat inmiddels uit zo’n 10 categorieën waarmee bijna een oneindig aantal variaties kunnen worden gemaakt. U begrijpt dat we dat graag aan u laten zien!

Alleen door een bezoek aan onze showroom, waar ons complete assortiment op meer dan 100 m2 wordt gepresenteerd, kunt u de sfeer echt proeven. Kom langs om kennis te maken met de laatste trends, om de materialen te voelen en de kleuren te beleven!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar onze website voor meer informatie of bel voor een afspraak met onze verkoop afdeling op telefoonnummer 0162 – 69 37 85.

Adres: De Hak 16H, 5107RG Klein-Dongen, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0162-693785
Stad: Klein-Dongen
Route: De Hak 16H
Postcode: 5107RG


Recensies
Deze beste man komt zijn afspraken niet na, voor garantie is hij op vakantie, voor geld speelt hij de held, mijn advies is om niet met deze man in zee te gaan.
Wij hebben de metallook en betonlook vloer liggen wij zijn er zeer tevreden over . Geen verkleuringen en ideaal in onderhoud, mochten wij ooit nieuwe vloeren willen dan zeker weer vloeren van Game Kunststofvloeren.
Kwaliteitvloeren en mensen met vakkennis! Ze hebben een prachtige vloer gelegd. De vloer is ideaal in onderhoud, echt een aanrader.
2x een kunststof vloer laten leggen door Game en beide keren zeer tevreden. 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid