facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gallura

Info

www.gallura.nl

Adres: Bruggestraat 7 , Harderwijk 3841 CM, NL
Telefoonnummer: 0341 431 770
ln.arullag@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Bruggestraat 7
Postcode: 3841 CM



op zoek naar gerelateerd: gallura sardinia, santa teresa gallura italië, gallura harderwijk, santa teresa di gallura bezienswaardigheden, santa teresa gallura, santa teresa di gallura markt, gallura restaurant, santa teresa gallura sardinia
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caralis Caralis 70 meter Erg lekker gegeten. Tot toetje goed rekening gehouden met noten allergie. Kreeg nieuw...
La Famiglia La Famiglia 3 km De locatie is perfect voor kinderen, buiten een trampoline, boven een speelplaats. He...
Recensies
Ongelofelijk lekker, je waande je even helemaal in Italië met de Italiaanse host. Heerlijke vers bereide pasta en huiswijn uit een caraf. Goede prijs, en knusse warme sfeer.
Gezellig klein restaurantje met goed Italiaans eten, geen pizza’s. Prijs-kwaliteit goed. Bediening vriendelijk, maar er zit een wat te hoog tempo in. Je zit amper en de menukaart ligt al voor je neus en ook erg korte tijd tussen de gangen. Verder prima!
Eenvoudige zaak met vriendelijke bediening en goede Italiaanse keuken.Eten: 4/5
Laagdrempelige, gezellige sfeer met een fijne kaart en heerlijk eten. Een culinaire Italiaan. Prijs-kwaliteit dik in orde en uiterst vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.
Een fantastische avond, met ontzettend heerlijke eten, Gallura zorgt dat je in een italiaanse paradijs van smaken en sfeer terecht komt!!!! Alles was verrukkelijke, een italiaanse oase in het midden van Harderwijk. Emanuele, Celeste en de team van Gallura....... GRAZIEEEE!!!!!!
Een fantastisch Italiaans restaurant. Zeer goede keuken, leuke bediening. We komen er al jaren. Een topper.
Prettige sfeer en goed eten. Maak gerust een avondje vrij.Eten: 4/5
Leuke locatie. Vriendelijk personeel. Goede sfeer en heerlijk eten!! Parkeren: Parkeren deden we in de parkeergarage en daar vandaan is het een kleine 10 minuutjes lopen...
Heerlijk gegeten, fijne sfeer, top bediening
Deze Italiaan serveert geen pizza en daarmee onderscheiden zij zich van de concurrentie. De kok weet heel goed waar hij mee bezig is. Wat hebben we hier heerlijk gegeten. De gerechten zijn met veel zorg en liefde gemaakt, dat proef je. En de prijs kwaliteit verhouding is erg goed, je krijgt veel waar voor je geld. Verder is de bediening zoals je van een goede italiaan mag verwachten. Wat mij betreft een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid