facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gallery3

Gallery3
Adres: Bilderdijkstraat 175h , Amsterdam 1053 KR, NL
Stad: Amsterdam
Route: Bilderdijkstraat 175h
Postcode: 1053 KR


Recensies
In een gezellige winkelstraat gelegen. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Ik heb hier 3x heerlijke pannenkoeken gegeten. Heerlijk eten, vriendelijke bediening, goede koffie. Ik blijf terugkomen voor die lekkere dikke American style blue berry pannenkoeken met fruit. Mijn tafelgenoot had een hartige pannenkoek met champignons en kaas en avocado er apart bij. Die was ook heel smakelijk. De eigenaar was super flexibel en maakte op verzoek deze hartige combinatie die niet op de kaart staat. Prima service en erg gastvrij.
Leuk tentje! Mooi decor. Vriendelijke bediening, goed en vers eten.
Heerlijk eten, maar helaas een slechte bediening een van de slechtste die ik in tijden heb meegemaakt, om eerlijk te zijn. Na een kwartier aan onze tafel te hebben gezeten hebben we uiteindelijk maar zelf onze bestelling doorgegeven aan de bar. Toen heeft het nog 10-15 minuten geduurd voordat we onze vrij simpele drankjes kregen. Het eten duurde ook erg lang maar was wel heel lekker!. Nauwelijks bediening gezien en bij tafels naast ons bleven nog lang de borden en glazen van vorige gasten staan. Geen hele goede ervaring dus helaas.
Lekker eten, en niet al te druk. Een goed alternatief als je geen zin hebt in de drukte van de breakfast club en wel even lekker wilt eten! De bediening spreekt geen Nederlands maar is wel erg aardig. Mijn pannenkoeken waren alleen de laatste keer dat ik er kwam een beetje verbrand en het duurde lang voor het eten kwam.
Heerlijk eten. Super vriendelijke medewerkers. We nemen altijd ei met zalm, heerlijk. Als toetje tegenwoordig een stukje chocoladetaart, hemels! Echt een aanrader!
Eten is geweldig lekker en personeel is super vriendelijk. Als het druk is moet je geen haast hebben ca. 45 minuten gewacht, maar dat is het waard.
Super leuk restaurant met heerlijke aparte gerechten. Een ware smaaksensatie! Leuk en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!!
Erg lekker. Het eten wordt vers bereid. Je kunt hier rustig zitten met je laptop. Gratis WiFi en vriendelijke personeel.
We hebben hier even heerlijk gezeten tijdens Koningsdag. Een oase van rust in alle drukte.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gallery3.

Amsterdam koffie en thee

openingstijden, locatie, vervoer. Bilderdijkstraat 175h amsterdam ontbijt en brunch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gallery3 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gallery3. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gallery3 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marvin Marvin 56 meter
Coffee Room Coffee Room 88 meter
Lot Sixty One Lot Sixty One 150 meter
Piccolo Piccolo 219 meter
Street Kitchen Street Kitchen 240 meter
Berry Berry 240 meter
TEDS TEDS 245 meter
Anne & Max Anne & Max 254 meter
Sugarless Sugarless 292 meter
Dr. Falafel Dr. Falafel 306 meter
Kanarie Club Kanarie Club 320 meter
Café Kwaker Café Kwaker 344 meter
Uit de Keuken Uit de Keuken 360 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid