facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gall Grutter

Gall Grutter

Info

Gall & Gall is al meer dan 130 jaar de toegankelijke drankenspeciaalzaak van Nederland. Door dit account te liken geef je aan 18 jaar of ouder te zijn.



"Al 130 jaar de allergrootste drankenspecialist van Nederland."
Adres: grutterswal 6, 8223 Lelystad
Telefoonnummer: +31 320 248 491
Stad: Lelystad
Route: grutterswal 6
Postcode: 8223


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gall en Gall winkels, Gall en Gall Kloosterveen, Gall en Gall Deurne, Hoeveel Gall en Gall winkels zijn er, Is Gall en Gall open op Koningsdag, Is Gall en Gall essentiële winkel, Gall en Gall Leidsche Rijn, Gall en Gall Brandevoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 2 km Een van de laatste keren. Jammer dat Deen uit Lelystad verdwijnt
Mitra Voogt, Lelystad 'Jol' Mitra Voogt, Lelystad 'Jol' 3 km Goedgevuld en zeer ruim assortiment, gezellige medewerkers en scherpe aanbiedingen. I...
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 5 km DEEN een grote supermarkt met een breed en diep assortiment. Winkel heeft een luxe sf...
Recensies
Direct geholpen leuke gesorteerde winkel. En goed geholpen. Mijn vrouw vond de gekochte wijn heelijk. Vraag om advies en je kunt er mee thuis komen.
Wat een aardig personeel heb je daar en ze zijn altijd bereid je te helpen. Als ik niet iets dichterbij m'n drank kon halen, zou ik daar elke week m'n drank halen!
Vandaag gingen we een fles drank halen maar totaal geen service in deze winkel. De winkelmedewerker oudere man was onbeleefd terwijl we gewoon een vraag stelde over een bepaald merk. Gelukkig zijn er nog 2 andere Gall en Gall in Lelystad maar deze slaan wij voortaan over. Ik zou de winkelmedewerker aanraden om eerder met pensioen te gaan.
Net langsgeweest bij slijterij van yperen. Wat een kwal van een kerel. Zonder wat te kopen na deze winkel gegaan. Wat een verschil. Deze dame had teminste wel zin om te werken en advies te geven. Dit maakte mijn dag weer goed. Bedankt hiervoor.
Aardig personeel duidelijke uitleg , maar kom toch liever bij m'n vaste winkel Mitra Doelman en van Ede in Almere buiten , maar deze Gall is een goede backup.
voor een verjaardag een fles gehaald. Vriendelijk geholpen. En er werken mensen met verstand van dranken, mocht je iets willen weten.
Goed geholpen
Geweldige alcoholprijzen zoals in elke Gall & Gall-winkel en een heel leuke winkel. Ik kan dit netwerk aanbevelen aan iedereen die alcohol kent en niet alleen. Ze hebben een verscheidenheid aan drankjes uit de hele wereld. Whisky is echt en de lekkerste van hen. :
Heel vriendelijk en altijd behulpzaam. Veel kennis in huis. Persoonlijk aandacht. Goed assortiment.
Gezellige winkeldame. En goede verkoopster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid