facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie Zuid

Galerie Zuid

Info

Expositie, tweedehands boeken, oude grafiek, curiosa

Geschiedenis

Galerie Zuid is een galerie met karakter. Zowel de galerie als de (beelden)tuin eromheen ademt sfeer en gezelligheid. En vergeet het kabouterbos niet, waar inmiddels al meer dan 1000 kabouters (inclusief voorleesverhaaltjes) te vinden zijn voor jong en oud!


Elke woensdag, vrijdag en zaterdag (14.00-17.00 uur) kunt u bij ons terecht voor de expositie, tweedehands boeken, curiosa en oude grafiek. De lijstenmakerij is dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 9.00-17.00 uur en op woensdag van 9.00-12.00 uur.

Adres: Molenweg 109, 6732 BK Harskamp, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318-457298
Stad: Harskamp
Route: Molenweg 109
Postcode: 6732 BK



op zoek naar gerelateerd: Lijstenmakerij Harskamp, Kabouterbos Harskamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lijst Erom Lijst Erom 0 meter Lijstenmakerij in oprichting.
Recensies
Leuk om eens rond te neuzen. Zeer vriendelijke eigenaars, die attent een kopje koffie aanbied gratis en ook de entree is gratis. Niet of nauwelijks toegankelijk voor rolstoelgebruikers, helaas. Alles is te koop. Het staat enorm vol met curiosa, boeken, sieraden, schilderijen, etsen etcetera. Er is ook een "beeldentuin" en een kabouterbos voor de kleintjes. Een kleine parkeerplaats aanwezig naast Galerie.
Galerie Zuid is voor ons een van de dingen die wij tijdens onze vakanties in Otterlo graag bezoeken, Veel leuke dingen gingen dan met ons naar Rockanje. Beeldjes voor binnen, maar ook veel ceramiek voor in de tuin. Eiken bijzettafeltje en vele andere leuke dingen. De laatste verovering was een hele kleine zie foto. Altijd een vriendelijk welkom, en de term “lust u een kopje koffie” lijkt hier uitgevonden. Heerlijk dat er nog zulke aardige mensen zijn! Dus…….een echte aanrader daar in Haeskamp,
Deels Galerie en deels giga verzamelingen plek. Erg leuk om te bezoeken. Klein beeldje gekocht.
Een schattig kabouterbos voor de kindjes en binnen en buiten een geweldige berg bezienswaardigheden. Bovenal: super vriendelijke mensen!
Geestig. Mooi keramiek gekocht. Kabouterdorp beetje vervallen, maar héél geinig om doorheen te lopen.
Ontzettend leuk. Dit verwacht je niet. Heerlijk ongedwongen rond snuffelen
Boordevolle tentoonstelling van diverse kunstenaars... betaalbaar...wel bijna chaotisch
Altijd weer een bijzondere plek en fijne mensen
Heerlijke plek om even rond te kijken. Een enorme verzameling van allerlei tweehands spullen die op allerlei manieren zijn uitgestald in allerlei kamers hokjes en delen van de tuin. Ik kom er regelmatig voor Passepartout karton en fotolijsten of om kunst te laten inlijsten. Guus is naast een kunstenaar ook een vakman op dit gebied
Informele galerie met veel te zien, 2D en 3D, voor elk wat wils. Ook 2e hands boeken, glaswerk, en andere zaken, voor een prettige prijs!Hartelijke galeriehouders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid