facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie Zaansgroen

Galerie Zaansgroen

Info

Een voormalige timmerfabriek in het centrum van Zaandam vormt de perfecte locatie voor exposities. Kom kunst kijken, kopen of kom zelf exposeren!

Geschiedenis

Zaansgroen is een intieme expositieruimte in het centrum van Zaandam. Iedereen kan komen exposeren volgens het Hit & Run principe. Zaterdags inrichten en zondags weer opruimen. De openingstijden tijdens exposities zijn van 13.00 tot 17.00 uur. De kunstenaar is aanwezig tijdens de expositie.



"Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam vormt de perfecte locatie voor een solo expositie of huiskamerconcert. Op slechts 5 wandelminuten van station Zaandam NS biedt Zaansgroen ook ruimte aan kleinschalige vergaderingen, workshops, wijnproeverijen, boekpresentatie, productpresentaties e.d..Tijdens exposities zijn de openingstijden zaterdag en zondag van 13-17.00u. Hierbuiten op afspraak geopend.De kunstenaars krijgen carte blanche. Ze zijn eigen baas over de ruimte ten tijde van hun expositie. Hierdoor is er elk weekend een andere invulling en blijft Zaansgroen verrassen. Met een gemiddeld aantal van 100 bezoekers per weekend is de intieme, gezellige ruimte uitgegroeid tot een bekende culturele locatie in Zaandam."
Adres: Zeemansstraat 54, 1506CV Zaandam
Telefoonnummer: 0756313093
Stad: Zaandam
Route: Zeemansstraat 54
Postcode: 1506CV



op zoek naar gerelateerd: Zaans Groen kleurcode, Shop Zaansgroen, Zaansgroen 2de Kans Kunst, Zeemansstraat 54 Zaandam, Kunst Zaandam, BKR kunst van Gemeente Zaanstad, BKR kunst kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crown Tattoos Zaandam Crown Tattoos Zaandam 431 meter Passie, kwaliteit, vakmanschap, professioneel en veelzijdig. Welkom bij Crown Tattoos
PLAY room PLAY room 676 meter Leuk bescheiden attelier met vriendelijke mensen.‍
DeSigne By Us Art DeSigne By Us Art 1 km Art Gallery.
Artzaanstad Artzaanstad 2 km Mooie plek en mooie kunst, heel gevarieerd en voortdurend wisselend
Taets Art Gallery Taets Art Gallery 2 km Op deze historische locatie had Ing mooi bedrijfsfeest georganiseerd. Prima eten, ook...
Recensies
Laagdrempelige kleine galerie met sympathieke eigenaar. Leuke wisselende exposities maar ook vriendelijke acties zoals 2de kans kunst met schappelijke prijsjes, waarbij een deel van de opbrengst naar de huttenbouw in Zaanstad gaat. Eigenaar heeft veel achtergrondkennis. ‘n must om langs te gaan.
Super leuke kleine galerie met wisselende exposities in hartje Zaandam. Nu helaas wéér in lockdown....mocht u iets moois zien op zijn website kunt u deze op afspraak bekijken en ophalen. Kleine bronsjes nu voor kleine prijsjes € 50 !
Een schitterende ruimte waar het goed exposeren is, zeer de moeite van een bezoek waard. Een prachtig concept met goede verrassende en actuele kunst.
Zaansgroen heb ik ervaren als een mooie en gezellige expositieruimte. Er is verrassend veel plek om je werk op te hangen of neer te zetten. Op beide dagen was er veel bezoek. Alle voorzieningen zijn aanwezig en bij mooi weerwat ik had is het terras voor erg leuk. De eigenaar Mark is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!!!
Een super expositie gehad bij Galerie Zaansgroen. Erg attente mensen, met aandacht. Mark Westervoort verzorgt erg goede Pr. De ruimte is zeer mooi, met goede gerichte verlichting op de schilderijen. Veel bezoekers. Gelegen in het centrum van Zaandam. Ik kijk er heel goed op terug! Dank Zaansgroen!
Zeer tevreden over de aankoop via de website van Zaansgroen, de werken werden snel en zorgvuldig geleverd.
Toen ik een aantal weken geleden voor het eerst in galerie Zaansgroen kwam wist ik het meteen, hier wil ik graag exposeren samen met mijn moeder. En afgelopen weekend was het dan zover. Wat een top weekend! Dank je wel Mark! Je bent een geweldige gastheer! Alles, maar dan ook echt alles was perfect geregeld. Een mooie verzorgde ruimte, meedenken met de indeling, keuze voor achtergrond muziekje, heerlijke wijn op voorraad, koffie stond klaar, en niet te vergeten de geweldige pr! Nogmaals dank voor dit fijne weekend. Ook namens moeders. :
Ik heb van mijn kinderen de bijgaande litho gekregen ter ere van mijn pensionering. Ik heb vanaf 1977 tot 2021 in de Zaanstreek gewerkt dus het tafereel van de dekschuiten is heel bekend. Ben erg blij met de litho en is inmiddels van een mooie lijst voorzien.
Geweldig weekend gehad in Zaans Groen .Mark heeft het perfect voor elkaar.Heel leuke locatie om te exposeren,mede dankzij de goede pr van Zaans groen hadden we een druk bezocht weekend. Het is echt een aanrader als je je wek wil laten zien. gr. Marianne van der Pluijm en Max Carper
Super expositieruimte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid