facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie TIEN in Sleen

Galerie TIEN in Sleen

Info

De galerie is geopend op woensdag en donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. En op afspraak op vrijdag en zaterdag.

Geschiedenis

Kunstgalerie

Adres: Groningerweg 10, 7841 BW Sleen
Telefoonnummer: 0627399297
Stad: Sleen
Route: Groningerweg 10
Postcode: 7841 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galerie Tien in Sleen Galerie Tien in Sleen 40 meter Geweldig leuke b&b, fijne ontvangst met koffie/thee en cake. Kamer heel mooi en o...
Recensies
Geweldig leuke b&b, fijne ontvangst met koffie/thee en cake. Kamer heel mooi en ontbijt meer dan prima. Leuke gastheer en gastvrouw. We verbleven er in augustus en volgende maand weer
Fantastische galerie met schitterende, diverse kunstwerken. De kunstwerken worden tentoongesteld in een Bed & Breakfast, dat is slapen tussen de kunst. De Galerie/Bed & Breakfast bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving en staat garant voor rust en inspiratie! En het echtpaar dat dit moois en unieks runt: GASTVRIJ en SUPER VRIENDELIJK in het kwadraat! Een dikke aanrader!
Wij waren te laat met inchecken tussen 16.00 en 18.00 en waren niet meer welkom, zonder enige vorm van overleg of gesprek over een mogelijke oplossing. Erg teleurgesteld. Waren er bijna en moesten in allerijl naar Emmen om daar een hotel te zoeken.
Na een pittige Pieterpad etappe werden wij meer dan aangenaam verrast toen wij bij Galerie23 aankwamen. Wat een prachtig B&B met twee mooie, ruime kamers met een heerlijke inloopdouche, heerlijk bed. Echt alles, maar dan ook alles klopt hier, zelfs de kunst kun je van de muur kopen. De volgende dag werden wij echt enorm verwend met een zeer uitgebreid en vers ontbijt en ook de lunchpakketjes voor onze volgende etappe waar meer dan prima. Kortom, zoek je naar net even anders dan anders, wat luxe, lekker slapen en heerlijk ontbijten, boek dan snel je kamer bij Galerie23 en doe John & Ciska de groeten van ons!
Prima B&B. Lekker strak ingericht. We kregen daar een gastvrij onthaal.
prachtig gelegen boerderij. geheel gerenoveerd. ik had een mooie ruime kamer met eigen badkamer en toilet. beneden een hele keuken en eettafel in een soort galerie met leuke betaalbare kunst van amateur kunstenaars. hele vriendelijk gastheer en gastvrouw. ze hebben me zelfs nog opgehaald s avonds vanuit sleen. en een geweldig ontbijt. écht een fijne b en b
Gastvrije ontvangst, heerlijk ontbijt en goede bedden. Een aanrader
Na een forse wandeling arriveerden we bij John en Ciska van Galerie 23. Kopje thee met koek als warm welkom. Na een goed diner bij restaurant Wielens tegenover de B&B een prima overnachting in een mooie kamer, gevolgd door een voortreffelijk ontbijt. Wij komen op herhaling.
Erg luxe ontbijt, goede gast dame en heer. Vriendelijke ontvangst. Mooie ruimte slaapkamer, persoonlijke veel beter dan hotelkamer.
Slapen tussen de kunst!! Geweldig leuk!! Fijne nieuwe kamers, goede bedden, geweldig ontbijt, aardige mensen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid