facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie Sille Oudewater

Info

Ook buiten openingstijden te bezoeken, maak een afspraak!
Interessante kunst op onze website gezien? Probeer vrijblijvend een kunstwerk bij u thuis.



"Vanuit een royale galerie verkoopt oprichter Tamara Sille al bijna tien jaar hedendaagse kunst en selecteert vanuit haar expertise vooruitstrevende, veelbelovende Nederlandse kunstenaars."
Adres: Goudsestraatweg 8, 3421 GJ Oudewater
Telefoonnummer: 0348748115
Stad: Oudewater
Route: Goudsestraatweg 8
Postcode: 3421 GJ



op zoek naar gerelateerd: Upcoming Nederlandse schilders, Galerie Utrecht, Nederlandse kunst, Nederlandse kunstenaars, Systema gallery, Visus Gallery, Suus Suiker, Jenny Boot kopen
Recensies
Fijne plek, veel te zien én dat prachtige Historische stadje! Mijn werk afgeleverd voor de Zomer Tentoonstelling: "Los en Vast" . Kersverse Olieverf schilderijen! Gaat dat zienen beleven !
Mooie en overzichtelijke galerie. Naast de prachtige kunstwerken zijn we ook erg tevreden over de klantgerichtheid. Erg blij met onze twee nieuwe schilderijen en de deskundigheid van Tamara.
Gisteren nieuwe schilderijen gebracht voor de voorjaarstentoonstelling. de feestelijke opening is zondagmiddag 19 maart 2023. Echt een aanrader.
Ik loop stage bij Sille Gallery in Oudewater. Ik heb het er heel erg naar mijn zin en leer er veel. Elke dag is anders en je hebt veel variërende taken. Het is een mooie galerie waar klanten netjes worden ontvangen en goed worden geholpen. Er is een ruim aanbod aan kunst. De kunstwerken hangen op een mooie plek waar het goed tot zijn recht komt. Het team van Sille Gallery bestaat uit mensen die gepassioneerd en gespecialiseerd zijn in hedendaagse kunst. Mensen kunnen ongedwongen en rustig rondkijken in de ruime galerie.
We gaan regelmatig een bezoek brengen aan de Galerie. Het is heerlijk om daar rond te lopen en de mooie kunst te bewonderen. De collectie is wisselend en zeer de moeite waard te bekijken. En altijd een kopje koffie. Tamara ontvangt je met een blije lach en is zeer vriendelijk en gastvrij.
Mooie galerie, veel verschillende soorten betaalbare kunstwerken en vaak wisselende exposities. Het blijft dus leuk om te bezoeken. Je wordt ook hartelijk ontvangen en ze brengen kunstwerk bij je thuis. Aanrader!
Mooie collectie, deskundige informatie, Tamara reed helemaal naar Amsterdam om onze keuze aan de eigen muur te tonen met gevolg dat we niet 1 maar 3 kunstwerken kochten.
Prachtige galerie met een enorme verscheidenheid aan kunst. Zeer servicegericht. Ruime mogelijkheid om thuis de kunstwerken waarvoor interesse is uit te proberen. Wij zijn zeer geslaagd!
Na lang zoeken naar iets moois uiteindelijk bij Sille Gallery geslaagd. Website en Galerie allebei heel prettig om rustig doorheen te struinen. Door Tamara Sille op hele plezierige en professionele wijze geholpen. Erg blij met mijn aankoop. Ik blijf de uitgebreide diverse collectie zeker volgen voor een volgende aanschaf. Keuze genoeg.
Overzichtelijk. Behulpzaam en ruime keuze in diverse kunst. Van schilderijen tot bronze beelden en glaswerken. Vriendelijk en deskundig geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid