facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie Noord 24

Info

wisselende exposities met verschillende kunstenaars

Adres: Noord 18, 8801 KP Franeker
Telefoonnummer: 0517-390184
Stad: Franeker
Route: Noord 18
Postcode: 8801 KP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galerie Vassilev Galerie Vassilev 368 meter Leuk, veelzijdig, aanvaardbare prijzen.
Recensies
Hartelijk ontvangst en -als je wenst- word je deskundig & bijzonder plezierig meegenomen op een "kunst-reis". Ik vond het een hele beleving!
Het is zo wonderschoon gelegen Het is zo'n uitgelezen plaats Je komt er bijzond're kunsten tegen Op hoog niveau, niet ondermaats!
Gastvrij ontvangen door Yvonne en Rob in de bijzondere Kunstkamer. Ze loodsen je deskundig langs de kunstwerken als je dat zou willen en gewoon op je gemak zelf rondlopen is ook helemaal oké. Een bezoek kan ik iedere kunstliefhebber aanraden.
Hele fijne mensen die vol passie vertellen over elk kunstwerk. Er waren een aantal werken die mij raakten en eigenlijk zou ik heel graag nog eens terugkomen.
Mooie lokaties voor een galerie erg mooie tentoonstelling. Zeker de twee eigennamen zijn vriendelijke mensen.
Apart, maar opdringerige eigenaresse. Niet genoeg rust om alles goed te kunnen bekijken.
Gewelige ontvangst prachtige uitleg .Een verrijking voor de waadhoeke
prachtige galerie met heel fijne bekwamen galeriehouders.
Vertaald door Google bedoeld als korte pauze tijdens onze fietstocht, kregen we veel meer dan koffie en cake van twee vriendelijke en deskundige mensen: inzichten in kunstvoorwerpen, hun ontwerp en makers. Echt geweldig en uniek. Ik vond mijn favoriete object meteen. bekend als een corte pauze op onze fietstocht, we krijgen veel meer dan koffie en cake van twee vriendelijke en deskundige mensen: contacten in Kunstvoorwerpen, hun ontwerp en maker. Verantwoordelijke tol in personen. Ik zou ook graag mijn favoriete object willen ontmoeten. Origineel gedacht als kurze Rast auf unserer Fahrradtour bekamen wir noch viel mehr als Kaffee und Kuchen von zwei freundlichen und fachkundigen Menschen: Einblicke in Kunstobjekte, ihre Machart und Erschaffer. Wirklich toll und einzigartig. Ich fand auch gleich mein Lieblingsobjekt. bedoeld als een korte pauze op onze fietstocht, we kregen veel meer dan koffie en cake van twee vriendelijke en deskundige mensen: contacten in kunstvoorwerpen, hun ontwerp en maker. Verantwoordelijke tol en personen. Ik vond ook meteen mijn favoriete object.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid