facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie Lemferdinge

"Landgoed Lemferdinge is de perfecte locatie voor iedere gelegenheid, maar bovenal dé ideale Trouwlocatie. Gecombineerd met persoonlijk aandacht maken wij jullie dag onvergetelijk….Voel je thuis op ons prachtige landgoed en maak samen met ons, jullie huwelijksdag tot een dag om nooit te vergeten. Wij zullen jullie begeleiden in de zakelijke kant van het huwelijk, maar ook tijdens het voorbereidingstraject zullen wij jullie bijstaan met tips en suggesties. Wat is er mooier dan alles in alle rust te beleven. Geen gereis tussen verschillende locaties. Alles op één mooie plek. Van de ceremonie in het bos tot bruidstaart vóór het huis en van buffet in de boomgaard tot en met het feest ín het huis. Bijna alles is mogelijk op Landgoed Lemferdinge"
Adres: 9765AR Paterswolde
Telefoonnummer: +31 50 309 13 77
Stad: Paterswolde
Postcode: 9765AR



op zoek naar gerelateerd: Landgoed Lemferdinge, Wandelroute Lemferdinge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoed Lemferdinge Landgoed Lemferdinge 17 meter Ik hou van wandelen. Mooi landgoed, mooie omgeving
Recensies
Prachtige plek om te trouwen. Had mij het nog iets groter voorgesteld.. maar gelukkig was het lekker weer
Prachtige locatie, uitgenodigd voor een bruiloft. Super mooi
Mooi om ook dit landgoed temidden van de landgoederengordel bij Eelde Paterswolde te bezoeken. Mooi in ieder jaargetijde, maar op een zonnige oktoberdag nog nèt iets mooier
Wij waren hiervoor een bruiloft en alles was perfect! De locatieis schitterend, het eten bbq buffet was geweldig: goed bereid kwaliteitsvlees en vis, prachtige salades en perfecte weddingcake! Ook de bediening was geweldig: vriendelijk en attent. Al bij al een geweldige dag! Zoek je een trouwlocatie dan is dit een aanrader! Two thumbs up!
Schitterende trouwlocatie! Erg mooi gelegen met tuin en bos, entourage en verzorging nagenoeg perfect. Personeel is goed bezig maar zou wat minder routine mogen vertonen. Elke bruiloft is immers uniek.
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad. In het bos een sprookjesachtige ceremonie en vervolgens een feest onder de tent. Er was een luchtkasteel voor de kinderen. Het eten was ongelooflijk lekker - veel gasten hebben dit nog expliciet genoemd. Gasten konden zich even onttrekken aan de drukte door even de tuin door te lopen, binnen te zitten, etc. Heel erg fijn dat je hier de hele locatie voor jezelf hebt. Alles kon prima met inachtneming van de coronamaatregelen. Dankjewel!
Onze bruiloft hier gevierd. Lemferdinge heeft het allemaal fantastisch verzorgd. Geweldige dag gehad, eten was lekker en locatie uiteraard schitterend.
Ik vrees dat ik eens terug moet komen voor de tuinen. Gebouw is erg mooi, de omgeving zou erg mooi kunnen zijn, maar het weer belemmerde een goed beeld
Prachtig niet voor niets uitgeroepen tot de drie beste trouwlocaties
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid