facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek

Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek

Info

Ruim 20 jaar dé Kunstuitleen voor particulieren en bedrijven in en rondom de Bollenstreek. Voor de deur gratis parkeren om zo uw kunstwerk in te laden.

Geschiedenis

Wij zijn dé Kunstuitleen voor u in de Bollenstreek en omstreken waar u de persoonlijke aandacht en advies krijgt met ruim 250 m2 aan expositieruimte. In onze collectie staan kunstwerken van professionele kunstenaars uit heel het land.
Naast de thema exposities, nodigen wij ook kunstenaars uit voor een solo expositie.
Komt u gerust een keer langs. Er is voldoende parkeergelegenheid, zodat u niet met uw geleende kunstwerk ver hoeft te lopen. Uiteraard is het bezorgen van een kunstwerk ook mogelijk.
De Kunstuitleen heeft een gevarieerde collectie kunst van realistische tot abstracte kunstwerken. In de collectie zijn verschillende stijlen en technieken van hedendaagse beeldende kunst vertegenwoordigd. U kunt kiezen uit schilderijen, grafiek, beelden, aquarellen en tekeningen.



"Galerie l Kunstuitleen l WebshopHedendaagse kunst"
Adres: Satellietbaan 14C, 2182 JJ Hillegom
Telefoonnummer: 0252517754
Stad: Hillegom
Route: Satellietbaan 14C
Postcode: 2182 JJ



op zoek naar gerelateerd: Kunst aan de muur klein, Kunst aan de muur groot, Kunst cadeautje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunst&KidsBollenstreek Kunst&KidsBollenstreek 0 meter Kunst&Kids is onderdeel van Kunstuitleen Bollenstreek. Uitleg over diverse kunstenaar...
Galerie Twintig Galerie Twintig 770 meter Mijn werk hangt in deze zeer toegankelijke en betaalbare galerie. Regionale kunst op ...
Josée van Schuppen-Expressive art Josée van Schuppen-Expressive art 1 km I create colourful mixed media landscapes of the soul, Soulscapes, with both hands. ...
Artemmys Artemmys 1 km Een veilige plek om te tekenen en te zijn. Door te tekenen verbind je jezelf met dat ...
Recensies
Prachtige collectie, hoge kwaliteit en zeer divers. Je kan er terecht voor luchtige kunstwerken maar ook voor meer doorwerkte schilderijen of beelden. Bij alles kan je zien dat het met liefde gemaakt is. De collectie is te zien op twee verdiepingen, de bovenverdieping is een grote lichte en prettige ruimte waar soms ook een mooie tentoonstelling te zien is, beneden kun je rondsnuffelen voor leuke gadgets, functioneel en origineel! Prettige ongedwongen sfeer!
Geweldige service bij deze galerie/kunstuitleen. Twee prachtige stukken van Ilja Walraven kunnen kopen als verjaardagscadeau voor mijn man. Denise maakte er een echte ingepakte verrassing van en bezorgde ze persoonlijk. Chapeau!
Kunstuitleen Bollenstreek. Leuke gevarieerde collectie kunst, met veel kunst van lokale kunstenaars. Denise is vriendelijk, enthousiast en uiterst flexibel met het uitlenen van kunst.
Mooie galerie met veel mogelijkheden tot koop of huur. Denise is een enthousiaste en gezellige galeriehoudster en heeft mijn bestelling echt prachtig ingepakt, bedankt Denise
Geweldige Galerie /Kunstuitleen. Vakkundige eigenaresse, een feest om er rond te lopen en je onder te dompelen in Kunst en Kleur. Voor iedereen van jong tot oud is er Kunst.
Gezellige galerie met ruim aanbod van mooie werken. De eigenaresse is vriendelijk en gastvrij. Een plek om vaker te bezoeken.
Een hele leuke kunstuitleen die super wordt gerund door Denise van der Zande
Super mooie kunst en geweldig personeel!
Prettige bediening met een persoonlijk advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid