facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor galerie en grafisch atelier sopit

galerie en grafisch atelier sopit

Geschiedenis

Galerie Sopit wil een podium zijn voor grafische kunst. In de mooie expositieruimte gaan jaarlijks solo- en groepsexposities plaatsvinden. Hierbij zullen de traditionele grafische technieken, zoals ets, aquatint, litho, lino, houtdruk en zeefdruk, maar ook de vertakkingen en ontwikkelingen naar technieken als fotografie, computergrafiek en schilderkunst, het uitgangspunt zijn. De belangrijkste doelstelling van Harm Noordhoorn en Betty Swinkels is om kwaliteit in huis te halen voor een betaalbare prijs. Bovendien wiilen zij vooral startende kunstenaars een kans geven om naar buiten te treden.
Met Sopit gaat hij zich inzetten voor het bijeenbrengen van verzamelaars, kunstenaars, grafici van verschillende disciplines, marge drukkers, grafische ateliers, galeries en musea. Dit willen zij combineren met kleinschalige muziek optredens. Harm en Betty hopen dat de galerie en het grafisch atelier een waardevolle aanvulling zijn voor cultureel Castricum en omstreken.

Adres: anna paulownastraat 22, 1901 BV Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0651285404
Stad: Castricum aan Zee
Route: anna paulownastraat 22
Postcode: 1901 BV


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid