facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie De Ruimte

Galerie De Ruimte

Info

Galerie De Ruimte, expositieruimte voor hedendaagse- en toegepaste kunst in het centrum van Geldrop.

Geschiedenis

Galerie De Ruimte streeft ernaar
de toegankelijkheid voor kunst en het
begrip voor en over kunst te vergroten.

Wij bouwen een brug tussen kunstenaar en publiek.

Naast het vergroten van de cultuurdeelname willen wij tevens de culturele markt stimuleren.

De Ruimte is een evenementen en activiteitengalerie. Lezingen,workshops, concert in huiskamersfeer staan bij ons op het programma.

De Ruimte streeft ten alle tijde naar hoge kwaliteit. Gestreefd wordt naar een kwaliteitsniveau dat erkenning in de kunstwereld bevordert.




"Galerie De Ruimte toont de kunst van realistisch tot abstract van 90 gerenommeerde Nederlandse en Belgische kunstenaars. Opvallend is de artistieke kwaliteit. Bezoek ons in het historische pand in Ootmarsum. Op 2 verdiepingen vind je een gevarieerde kunstcollectie voor huis en tuin.Oriënteer je ook via de online galerie ca.1200 objecten.Proefplaatsen is vanzelfsprekend. Een kunststylist staat altijd met enthousiasme voor je klaar voor advies en tips.Woon je graag met kunst? Ben je klaar voor iets moois? Loop eens binnen!Je zult er zeker iets zien dat jij mooi vindt het dat bij jou in huis pas echt tot zijn recht komt."
Adres: Molenstraat 2, 5664 HV Geldrop
Telefoonnummer: 06 33 02 31 29
Stad: Geldrop
Route: Molenstraat 2
Postcode: 5664 HV



op zoek naar gerelateerd: Ootmarsum Kunst, Kunst in Ootmarsum 2022, Galerie Lafayette, LamBert Ootmarsum, Schilderij Ootmarsum, Atelier Ootmarsum, Galerie Ootmarsum glas, De Ruimte Geldrop openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Africa Expo My Africa Expo 73 meter My Africa Expo
Weverijmuseum Geldrop Weverijmuseum Geldrop 106 meter Mooi informatief museum over de techniek van weven door de jaren heenBezocht opWerkda...
Recensies
Sigrids oog voor kunst en schoonheid, en de sfeer die je in De Ruimte ervaart is heerlijk. Iedere keer weer genieten. Dank je voor de expositie die ik als fotograaf met mijn zwart wit 'absorbing life' fotowerk in De Ruimte heb kunnen organiseren, Sigrid! Dank voor al je advies en inspanningen.
Sigrid Rhemrev-Bontenbal, Eigenaar van Galerie De Ruimte is een zeer gedreven, enthousiaste vrouw. Ze heeft een geweldige galerie met een grote diversiteit. Zij liep door mijn huis en wilde meteen voor mij aan de slag gaan, maar ik moest haar teleurstellen dat ze nog even moest wachten op een overzichtstentoonstelling van 30 jaar waar ik nog druk bezig mee was. Vanaf half 2022 zal zij mij zich voor de volle 100 % voor mijn werken inzetten, dat weet ik zeker.
Zeer gevarieerde collectie met schilderkunst, keramiek, glas, metaal en foto’s. Sigrid maakt er een speels geheel van. Heerlijk om doorheen te dwalen. Betaalbare kunst!
KuBra - Art Feliciteert de nieuwe eigenaren .. met hun aangekochten kunstwerken ... ...VANDAAG....zondag 29 augustus een druk bezochte & interessante Vernissage. KuBra-Art presenteert: - 'KunstXpositie #KuBra' in Galerie de Ruimte Geldrop van 25 augustus t/m 12 september 2021
Leuke galerie met mix van diverse professionele kunstenaars, jammer eigenlijk dat het zo klein is, het verdient meer, al heeft dat knusse ook zijn charmes en voordelen in bijvoorbeeld de roulatie ;
Een bruisende galerie met een divers kwaliatief aanbod van betaalbare kunst. De galeriehoudster Sigrid heeft een hart voor kunst en voor haar kunstenaars en haar onthaal is telkens weer warm en met kennis van zaken. Zeker de moeite waard om de uitstap naar pitoresk Ootmarsum te ondernemen
Heerlijk om weer eens door deze prachtige galerie te lopen. De aparte kamertjes geven het een aparte sfeer. Ik vind het altijd weer een zeer smaakvol ingerichte expositie.
Een super Galerie, prachtig geselecteerde kunstwerken met een liefdevolle Galeriehoudster Sigrid die verstand van zaken heeft Mijn werk komt hier prachtig tot zijn recht.
Wat een aardige galeriehoudster, en er was veel leuke kunst te zien, zeer de moeite waard.
Galerie "De Ruimte". Was jarenlang een vertrouwde galerie met veelzijdige professionele kunst in Geldrop is vanaf januari 2022 gevestigd in het kunstzinnige Ootmarsum. Veel succes gewenst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid