facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Galerie Aanblick Haren.

Galerie Aanblick Haren.

Info

AANBLICK ook in het Fletcher Familiehotel Paterswolde : Open van 8- 22 uur.

Geschiedenis

Galerie AANBLICK is in het centrum van Haren gevestigd. In een sfeervolle omgeving worden veelal werken van Noordelijke Kunstenaars geëxposeerd,die zich bekwaamd hebben in het Realisme. Stillevens van Sietse Jonker, Frans Brommer, Derk van Dijken en Jan Brinkgreve zijn aanwezig. Ook de aquarellen met stad- en wadgezichten van Groninger Ploeglid Wouter Okel, de landschappen van Gerda Onnes, Cor van Loenen, Gerald Schuil en Gertjan Scholte-Albers of de verrassende werken van Wout Wachtmeester en Marcel Duran zult u aantreffen in de steeds wisselende collectie schilderijen in onze Galerie. Inge Groenen tenslotte toont daarnaast haar –bronzen- beelden.
Naast de schilderijen en beelden worden Nederlandse- en Franse klokken ter verkoop aangeboden.
Perodiek zullen ook dit jaar thematische wisselexposities georganiseerd o.a. met werken van Hans Musters, Annemarie de Groot e.a..U bent van harte welkom in de Galerie.
Naast onze Galerie in Haren exposeren wij doorlopend in het Fletcher Familiehotel te Paterswolde. In de Galerie bij de ingang en in de restaurant zalen treft u schilderijen en beelden van onze kunstenaars aan.

Adres: Kromme Elleboog 52, 9751 RE Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0503112930
Stad: Haren
Route: Kromme Elleboog 52
Postcode: 9751 RE



op zoek naar gerelateerd: Kunstschilder Haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Under The Stairs Studio Under The Stairs 575 meter Fotostudio gevestigd in de Biotoop in Haren. De studio is per dagdeel te huur www.r...
Recensies
Geweldig mooie en aparte kust en schilderijen daar
Prima kunst aanbod. Portret schilderen vanaf € 300! Gezellig rommelig en ontspannen sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid