facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gaia Healing

Gaia Healing

Info

Gaia Healing is een praktijk voor sensi therapie, reiki en kaartlegging en verschillende massages,oa de hotstone massage .



"Magnetiseur, healing, reiki, reikiinwijdingen, energetisch dierentherapeut, nlp practioner, coach, paardencoach, gestalt therapie, innerlijke koorden therapie, innerlijk kind therapie"
Adres: x, 5331 rs Kerkdriel
Telefoonnummer: 0647308893
Stad: Kerkdriel
Route: x
Postcode: 5331 rs


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk YouniQ Praktijk YouniQ 214 meter
Stepping Stone Praktijk voor voetreflex en lymfedrainage Stepping Stone Praktijk voor voetreflex en l... 295 meter Maak eens een afspraak voor een voetreflexbehandeling, ook voor gezonde mensen is een...
Recensies
Ik ben bij Nicole geweest voor een behandelingen ze is een lieve vrouw die weet waar ze over praat. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren en raad het iedereen aan. Ook heb ik verschillende mooie orgones bij haar gekocht voor mezelf en andere als ik ze andere cadeau geef krijg ik mooie reacties terug over de werking ervan Dank je wel Nicole voor de fijne behandelingen en de mooie orgones.
Fijne behandeling gehad raad het iedereen aan! Bedankt Nicole
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid