facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gabri woning- en projectinrichting

Gabri woning- en projectinrichting

Info

Voor duurzame en sfeervolle vloeren hebben wij onze showroom geopend. Wij verkopen en leggen vloeren voor particuliere klanten maar ook voor projecten kunt u bij ons terecht.



"Gabri woning- & projectinrichting is dé specialist bij u in de buurt op het gebied van vloeren & raamdecoratie. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij wat klanten verwachten en leveren een totaaloplossing voor elk project en interieur. U wilt geïnspireerd of geadviseerd worden? Kom naar onze showroom gevestigd in Dronten, Flevoland.PVC Vloeren, laminaat, gordijnen, raambekleding, tapijt, schoonloopmatten, plinten en nog veel meer producten behoren allemaal tot ons assortiment.Ervaar de collecties in onze showroom en wordt begeleid bij allerlei verschillende processen van keuzes, uitvoering van onze werkzaamheden tot aan oplevering. Hoogwaardige kwaliteitsproducten en merken maken het dat het beste resultaat geboden kan worden."
Adres: De Eem 13, 8253 Dronten
Telefoonnummer: +31321785706
Stad: Dronten
Route: De Eem 13
Postcode: 8253


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruining Vloeren & Ramen Dronten Bruining Vloeren & Ramen Dronten 439 meter Een Woninginrichter met aandacht voor de klant. Geven zeer persoonlijk en op de klant...
Schouten flooring Schouten flooring 1 km Super tevreden over manier van werken en de omgang met ons. Ook nazorg is meer dan ui...
Decokay Decokay 2 km Mooi winkel en goede en vriendelijk personeel met een passend advies op jou vragen.
GB Parket en Timmerwerken GB Parket en Timmerwerken 2 km We zijn eerst bij jullie in Dronten gaan kijken waar je alles kan zien en uitkiezen e...
Traprenovatie Dronten Traprenovatie Dronten 2 km Uw oude trap weer als nieuw met een Traprenovatie van GB Parket en Timmerwerken. Vakk...
Recensies
Erg blij met onze PVC-vloer beneden en vinyl vloer boven, vakkundig gelegd. Service in de winkel top!! We zijn nog in afwachting van onze raamdecoratie. Daarvoor zijn we goed geadviseerd! Fijne mensen, snel in contact en afspraak. Zeker aan te raden voor mensen die een mooie vloer en raamdecoratie zoeken, alles in 1 is wel erg fijn!!
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe vloer. We hebben goed advies gekregen en het is vakkundig gelegd..
Bij binnenkomst voelde het direct vertrouwd en persoonlijk. Goede kennis van de producten en denken mee in mogelijkheden. Degene die ons heeft geholpen in de winkel heeft ook het inmeten gedaan en ook zelf het plaatsen van de producten. Wij zijn super tevreden en kunnen Gabri Woning & Projectinrichting aan een ieder aanbevelen. Leo & Joke Hoogezand
We hebben een visgraad vloer bij Gabri gekocht en wat zijn we er blij mee! Super strak gelegd, fantastische service en lieve mensen. Wij komen hier zeker weten terug!
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe PVC visgraat vloer met moderne plinten. Resultaat is echt fantastisch en ook de service en professionaliteit van gehele proces van begin tot eind was perfect! Een vloer van Gabri is echt aan te raden!
Professioneel, klantgericht en vriendelijk personeel. Van begeleiding bij de keuze van een PVC-vloer, het superglad voorbewerken en egaliseren van de vloer en uiteindelijk het zeer vakkundig in visgraat en met border leggen van de PVC-vloer. Ze nemen alle tijd, zijn flexibel en hebben ons echt 'de mooiste vloer ooit' geleverd. Cherelly en Remco, super bedankt!
Wij zijn zeer tevreden over het vriendelijk en deskundig advies. Nemen de tijd om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. De montage van de rolgordijnen verliep vakkundig en netjes. Gabri is echt een aanrader!
Superfijn geholpen bij Gabri! Alles werd netjes besproken, kleurstalen besteld. Afspraak gemaakt om in te meten. Echt zo fijn. Snelle levering en mooi opgehangen inclusief de nieuwe rails. We zijn er heel erg blij mee! Voor al uw vloeren en raamdecoratie kunt u terecht bij Gabri!
Na een afspraak met Remco in zijn showroom heb ik een mooie tegel pvc vloer kunnen vinden. Een mooi betonlook tegel pvc vloer van Douwes Dekker. Ook kon hij het zelf al gelukkig binnen een week komen leggen en wat een resultaat, ben er super blij mee en wat een aardige vent die er veel verstand van heeft!! 5 sterren zeker waard! Zeker een aanrader!
Gabri Gespecialiseerd in Vloeren & Raamdecoratie. Zeker een aanrader !!! Pracht van een pvc-vloer gelegd door Remco wat een vakman! Met zorgvuldigheid en precisie heeft hij bij ons een super strakke vloer gelegd, daar word je echt blij van! Vooraf fantastisch geholpen met keuze en adviezen door zijn vrouw Cherelly. Beiden ontzettend bedankt! Fam. Belt en Tegelaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid