facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gabriëlle van Brussel Life Coach

Gabriëlle van Brussel Life Coach

Info

Ik bied je, als Life Coach, graag een helpende hand om weer zicht te krijgen in je leven en samen met jou de tools te gaan vinden om het helder te houden,

Geschiedenis

Soms heb je je leven wat minder overzichtelijk dan je zou willen. Dit kan op diverse vlakken het geval zijn. Het kunnen zowel grote als kleine ‘sluiers’ zijn die je het zicht op de rest van jouw wereld belemmeren.
Ik kijk samen met jou naar je kwaliteiten, je talenten, we zoeken naar nieuwe patronen, zodat we de oude achter kunnen laten. Ik bied je ondersteuning en begeleiding, zodat je niet alleen wandelt. We gaan samen voor blijvend resultaat, waarbij de inzichten leiden naar jouw innerlijke antwoorden en waarheid.

Adres: ME. Hartmanstraat 68, 4132 EG Vianen
Telefoonnummer: 06-24736486
Stad: Vianen
Route: ME. Hartmanstraat 68
Postcode: 4132 EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sollistarr Sollistarr 1 km Wij schrijven jouw motivatiebrief! Wij helpen jou met het professionaliseren van je ...
Recensies
Wat ben ik blij dat ik Gabrielle heb ontmoet. De producten zijn meer dan top maar ook zij is meer als top. Prachtige nagels heb ik nu en voel me energieker. Ik straal door de Orgaderm maar zeker ook na n gesprek met Gabrielle.
Blij dat Gabrielle op mijn pad is gekomen. Na altijd gescheurde nagels nu mooie sterke nagels dankzij Bionail en natuurlijk Gabrielle. Top producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid